Monday, May 31, 2010

My Sweetheart Smells Like Intensive

Jeng2. Sekali lagi aku diberi tugasan oleh Project Alpha. Muhahaha. Tajuk kali ni ialah my sweetheart smells like dot dot dot. Wau!!. Agak mencabar kali nie tajuk dia. Tapi tak pe aku akan cuba. Seperti yang korang tengok dekat tajuk entry diatas. My sweetheart mestilah berbau Intensive. Hahaha. Kenapa. Nanti barulah  ramai berani nak dekat. Kalau busuk korang pun tak nak dekat kan. Lagi satu aku memang guna product nie. Hihihi. Serius tak tipu. Aku memang pakai. Aku pilih label intensive sebab bau dia yang unik berbanding 4 haruman yang lain. Bagi hidung aku lah. So kalau couple pakai bau yang sama kan romantik!! (Uwek!!!)

Apa yang uniknya pasal produk nie ialah ciri2nya yang sangat special berbanding produk deoderant lain2 di pasaran. Antaranya ialah dengan adanya Anti-Whitening Formula yang terdapat dalam product nie. Apa guna formula nie?? Bukan sebarang formula ye. Benda nie akan mencegah daripada berlakunya white stain dekat baju kita. Selalunya dekat bahagian bawah lengan baju kita lah. Tempat kita dok gonyoh deoderant nie. Kalau pakai product dari Adidas Action 3 nie gerenti white stain tu dah tak de dah. So tak lah rosak baju Prada korang tu. Hehehe. Baju aku pun selamat.

Lagi satu ciri-ciri yang menarik ialah 0% alcohol. Bagus2!! Sangat sesuai kalau nak dibawa sembahyang. *wink*.

Produk nie jugak ada kesan new dry max system. Maksud dia macam nie. Kalau korang beli yang jenis deodorant yang jenis spray cepat lah kering semburan deodorant tu. Yang jenis gonyoh2 tu pun cepat kering. Jangan risau. Nanti tak payah lah korang nak buat kibas2 ayam atau chicken dance semata2 nak bagi kering.

Yang paling penting sekali ialah fungsi 24 jam perlindungan daripada peluh. Bagi yang aktif bersukan sangat2 lah sesuai. Dah tak payah nak kepit2 kan tangan korang semata2  tak nak bagi orang nampak. Bila dah tak da peluh makin tinggi lah keyakinan korang nak main. Kan kan??

So inilah antara pilihan haruman deodorant Adidas Action 3. Tada

Bahagian atas tu untuk perempuan dan yang bawah untuk lelaki. Beli jangan tak beli.

Dah penat aku bercerita nie. Jom kita jamu mata pulak tengok video2 nie. :). Aku tengok mulut Azwan Ali tu joreng betul. Nyiahahaha..








 Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

4 comments:

SD said...

Camne nak join project alpha nie....ni dah entri ketiga aku baca pasal project alpha.....

Baca entri aku pasal contest mister potato

Kancilbiru said...

amboi.......laju nampak...hehe

WZulhilmi said...

@SD
Pergi je website project alpha... Nanati boleh tau mcm mana nk join.. :)

@Si kenit
Ko pun apa kurangnya.. Hahaha

Si Kenit said...

apsal ang reply komen kat aku?
aku tak komen pon lagi
tu kan kancilbiru yg komen
tak pakai spect ek?
hahahaa


tapi aku memang nak komen sama ngn kak niza

amboii, laju nampak. hahahaa