Friday, May 14, 2010

Nak Tengok Tak Muka Korang Selepas 20 tahun??

Hari ni ak nk korang try satu application pulak. Dulu ak pernah suruh korang main taip2 kan? Dan semestinya ak rasa ak lagi laju dari korang~ Lalalala. Hari nie ak nk suruh korang try satu game nie pulak. Game dia adalah "macam rupa korang lepas 20 tahun akan datang?". Hah!! Mesti korang curios kan. Adakah still sama macam sekarang?? Oh tidak!! ak gerenti mesti byk kedut punya lah. Sebab masa tu korang dah jadi mak nenek dah. So appreciate lah ketengangan kulit korang sekarang sebelum terlambat.

Sedap kalau guna timun tu untuk makan nasi lemak.(Lari topik)

So ak try lah bubuh gambar ak. (Letak gambar yang sama lagi!!). Mana lah tau rupa ak masih maintain lagi ke. Kikiki. Lepas tu tunggu sekejap dia proses. Jeng2~~ Ini dia hasil nya!!
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Scroll lagi!!
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Lagi cik kiah lagi!!
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Dah nk sampai dah
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Tada!!
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
                                    <<<<<<<<<<<
                                  V
                                  V
Make yourself older

Bapak buruk!!! Kenapa muka ak jadi gemuk!! Wa!!! Tipu,tipu!! Kedut kat pipi scary giler!! Korang gelak2 ye. Lawak ye korang rasa!! Cuba korang try pulak. Mau terkejut tak hingat!! Tapi ok lah overall gambar ak tu. Still mantop lagi walaupun dah tua.Wakakaka (ayat nak meyedapkan hati)

Kalau korang nak try. korang boleh klik kat sini. Pastikan gambar korang tu gambar muka je!! Tak mau badan!! Nanti tak boleh proses pulak. Gud luck!!.

P/S : Adakah laman web ini menyebabkan peningkatan penggunaan botox? =P

Thanks Galaxie for the tips.

8 comments:

ainhamzah said...

Nak guling2x bila tahu apllication ni...
tmbah nak juget2 tgk gambar tuh..
encem2x..
kalah berad pitt..


visit me here
D.A♥Simple♥Belog

Frodo Baggins said...

perghhh
hahahhaha
asal wa tgok
cam uncle DJ Dave jer ..


>>___<<


((muka wa cam amitha bachan 20 tahun lg))wooohaaaa!

cik kuntum said...

keh3.nak try wt jgk! :p

*dh mcm mat saleh je tgk muke die 20thn akn dtg. :]

Si Kenit said...

nak gelak boleh?
bahahahaha!

Si Kenit said...

gila burok
oh, takmao tengok!
ahahaa

WZulhilmi said...

@ainhamzah
Jom gelak guling sama.hahaha. Brad pitt tak naklah dia dh tua. Kikiki

@Frodo Baggins
Dj Dave???!!. Hahahaha. tak de example lain ke? kesian ak. bg lah ak tgk gambar amita bachan ko tu . =P

@cik kuntum
Cuba jgn tak cuba.. Lepas tu post ye. Boleh ngumpat sekali. Kikiki. Oh tidak! daku bkn mat salleh. Daku hanya pan asia saja. Wakaka

@Si kenit
Gelak lah ko. Nanti ak copy gambar ko ak buat sendiri. Hahaha.

aiDieNa said...

Ok larrr tu.. macho sikit.. :)

WZulhilmi said...

@aiDieNa
Macho?? perli ye.. wakakaka..