Thursday, May 27, 2010

Celebrities Who Stink

Korang tau tak. Hari ni ak nak bagi tau kat korang bukan kita je yang ada masalah kebersihan nie. Artis pun ada problem nie. Serius!! Walaupun diorang tu ada duit berjuta2. Tapi still tak boleh nk uruskan kebersihan sendiri. Mungkin busy sangat kut. Ni antara artis yang ak rasa agak stinky lah.. Tada~~

Robert Pattinson!!

Ye!! Mamat yang berlakon dalam filem twilight tu. Korang tgk dalam movie. Memang lah dia smart je. Tapi in realiti. Agak stinky lah jugak. Dia sendiri pernah mengaku dia nie tak suka jaga kebersihan sangat. 

Tengok tu. Rambut pun dah style messy2.

Gambar tu ok lagi. Cuba tengok yang kedua pulak.

Alahai! Messynya. Sempat mandi ke nie?

Amik kau!! Memang selekeh. Kalau bahagian atas pun dah tak terjaga, mesti bahagian lain pun tak sama. Tak percaya? Korang semua cuba tengok gambar kat bawah nie :



Tengok!! Nie mesti kes tak pakai deodorant nie!! Tu lah busy sangat nak keluar promosi filem sampai tak sempat nak pakai. Meh sini ak cadangkan kat Robert ni pakai benda nie.. Jeng2




Haaa. Mesti dah tak berpeluh dah kalau pakai deodorant Adidas nie. Lepas ni banyak lah orang nak dekat dengan Robert nie. Makin laku semua movie dia. Korang pun boleh try jugak benda nie. Lagi2 yang suka bersukan. Memang sesuai.

Jom kita layan video2 nie. Lepas dah mengumpat si Robert tu. Berdosa pulak ak rasa. Hihihihi









Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

14 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

takpe2....dia tak paham pun klu kita umpat dia..

Kancilbiru said...

ha ni pun spesis serabai gak nih,...hehe

Liyanaa. said...

HAHAHAHA :P

muka je hensem T____________T nsib baik dlm twilight cuma minat taylor lautner (boleh tengok gambar saya dengan jacob black dekat header saya HAHAHA )

WZulhilmi said...

@ciK LyndaWawa igUana
Di aboleh faham lah. Sebab guna google translator.. Hahaha

@Kancilbiru
Hahaha.. mmg pun..

@Liyanaa
dh tngok dh header u.. mmg mantap!! marah si taylor swift tu.. Haha

Naqib Mohamad said...

hahaha... jom kte kawen kan lisa surihani dengan Robert Pattinson nih... mana tau anak diorg lagi comel dari amani... hehee

cracked bunny said...

alamak dia stink ke?tapi ensemmm.hihi

mizzura said...

ohh selain brad pitt..ramai jugak vote die nih..

WZulhilmi said...

@Naqib Mohamad
Hahaha. Bukan ke Encik Naqib minat dekat Si Lisa nie? Naqib jw lah kawan dgn dia wakakaka

@Sha
Dia nie mmg pengotor. Dia sendiri mengaku. :S

@mizzura
Bard pitt busuk ke?? Tak pernah dgr pun? Hahaha

Abir Abhar said...

mana dapat gmbr pattinson basah ketiak tu?
haha

Si Kenit said...

sapa dia ni ek?
aku tak kenal
hakhak

WZulhilmi said...

@Abir Abhar
Encik Goggle yang bagi.Hehehe

@Si Kenit
Ko biar betul!! Mamat ni ko tak kenal??? Hahahaha

Athirah Ibrahim said...

hahaha. gila lah. nasib baik lah saya ni bukan peminat rob patty. tapi, kalau peminat dia tau ni. sah sah dorang bising. kah kah kah. btw, nice entry (since sy bukan pminat rob patty LOL)

rossoneri said...

uhuuu tgk gaya dia pon dah tau jenis messy...xtaulah apsal org ckp dia hensem n wutever lah..warewolf lagi hensem..

WZulhilmi said...

@Athirah Ibrahim
hahaha.. Klu peminat diorg tau. habis blog nie kena banned.. :)

@rossoneri
Nie suka warewolf lah nie drp vampire. Jacob team