Tuesday, May 18, 2010

Tag Edition Special



Entry yang ini adalah spesel edition untuk membalas tag yang datangnya dari Cik Epallaici. Kalau korang gedik sangat nak tengok muka dia korang boleh klik kat sini . Jagan risau cik Epallaici nie tak makan orang!! Dia nie manusia herbivor asyik makan epal dengan laici je. Tu yang nama jadi macam tu. Btw terima kasih banyak2 lah kat dia sebab tag ak.  Sapa lah ak untuk di tag kan??

So first thing yang ak perlu buat ialah

(a) Tulis 23 perkara rawak (random) tentang diri anda (tak kisah ler benda tu fakta keangan-angan ker cita-cita ker imiginasi ker tentang 'body' ker awek,pakwe,makwe etc.)

23 je ke?. Apasal sikit sangat nie.. Kenapa tak 50 je (sambil mata terjojol keluar).

1.  Nama nickname ada banyak. Korang boleh panggil Wan, Zul atau Hilmi. *wink*

2.  Ak suka makan. Sila hidangkan complete set appetizer, main course dengan dessert kalau nak jemput ak datang rumah korang

3. Minuman feveret ak ialah air soya. Boleh minum 2 kotak besar dlam sehari. =P

4. Ak orang Melayu bukan Pan-Asia. <<< (ayat tak boleh blah)

5. Ak masih lagi belajar lagi. Baru form 3. Kikiki << (ayat perasan muda)

6. Teringin nak jadi duta bagi semua product Apple mcm Ipod, Mcbook atau Iphone. (Boleh dapat satu free!!)

7. Teringin nak makan Twister KFC. Tapi dah tak ada dh kat KFC. Kena tunggu next time T T

8. Ok ak dh blur sekarang. Tak tau nak tulis apa. oh! Ak adalah manusia biasa bukan artis

9. Tengah tunggu buku The Last Symbol from Dan Brown. Yang paperback punya.

10. Nak kumpul loyal reader dalam blog nie.

11. Teringin nak pegi Jepun. Nipon wa daisuki desu!!

12. Nak buat satu Dana khas untuk haiwan2 yang dah nak pupus kat dunia nie.

13. Nak tubuhkan special Tabung khas yang lebih berjaya daripada Bersamamu << (Murni tak impian nie. Hahaa)

14. Nak jadi pengacara dalam show 8TV Quickie <<< (wakakaka!!!)

15. Nak ada satu bilik yang penuh satu baju,seluar kasut, jam tangan. Kalau boleh 2 lagi afdal. *Tamak kejap*

16. Teringin nak buat button blog nie tapi tak reti nak buat. :(

17. Nak buat contest untuk semua pembaca blog nie. Tapi......

18. Erm........ ak suka warna biru. Hihihi tu yang blog nie biru semacam

19. Nak rasa tgk wayang 3D

20. Nak beli PSP

21. Muzik kegemaran Pop/Elektropop/ R&B

22. Hobi ku adalah membaca <<< (lagi tak boleh blah)

23. Yeah!! Dah nak abis. Last sekali ak suka Blogging. XD


(b) Tag lah benda ni kepada rakan blog anda (sekurang 5 orang)


 Hahaha!! Part ni ak memang suka. Pemenang2 yang bertuah ialah...
1) Si Kenit
2) TTT
3) Cracked Bunny aka Sha
4) Syahieda
5) Frodo Baggins


Tahniah!!
MySpace


(c) Kalau tak ikut peraturan, di mana keseronokan "TAG-TAGGED-TAGGING" ni ; -)



Memang best!! =P


4 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

kamu baru form 3........

WZulhilmi said...

@ciK LyndaWawa igUana
Mcm form 3 ke?? hahaha. Tak lah. =P

Si Kenit said...

tenkiu
aku lempang jugak minatang putih bawah tu kang, sakit mata tengok!
agagagaaaaaa

WZulhilmi said...

@Si Kenit
Kesian ko.. ak bersimpati..Hihihi