Tuesday, May 11, 2010

First Time Dapat Award!!!

Asyik tgk orang je dpt award. Sekarang giliran ak pulak. Hahaha *gelak puas sampai tak hengat dunia*. Tak sangka pulak ader jugak insan lain sanggup bg award kat blog yg tak seberapa nie. Yelah baru setahun jagung jadi artis blogger. Dah dpt award. This is my first grammy award!! Yeay!! Mcam ala2 award untuk artis blogger baru terbaik pulak.Hihihi (perasan nk mampos!!). Award ni telah ku terima dari Cik Epallaici. Thanks so much!!
Nie dia award dia!!! Kena tampal kat wall of fame nanti.(Jakon gila)


But before that kena lah jawab soalan2 berikut dari reporters.

1. Apakah yang bermain di fikiran u allz sekarang
Wah!! i'm speechless. Really!! (buat muka terkejut). Thanks to my fan. Sebab sokong saya sejak  dari album blog nie dilancar. (Just cut out the crap!!). Ok2, apa yg ak pikir sekarang?? Emmm~~~ Cendol??

2. Apa nama samaran u allz
Well, ak x de nama samaran dalam blog nie. Hihihi. But u can called me WZulhilmi(Pjg giler kan)

3. Berikan 3 orang yang u allz sayang
Family, friends and my followers. Ok! yg last sekali tu capap giler.

4. Panggilan untuk si dia
Siapa si dia nie?~~~ Aik?

5.Hadiah yang u allz imipikan dari seseorang yang istimewa
Totally Ipod touch!!

6. Blog mana yang u allz suke visit
I love all blogs (ayat bodek)

7.Tag kan kepada 15 orang rakan blogger u allz...
Bapak banyak!! Ak tag 5 orang je cukup. And the winners are 

Si kenit
Cracked Bunny
TTT
Mr. Cero
Syahieda 

Amik2 jgn tak amik!! Tonyohkan award nie kat blog korang and jawb lh soalan2 reporters tak senonoh tu.

9 comments:

Leelee said...

tahniah !
((;

TTT said...

tq zul!!
congrates!

WZulhilmi said...

@Leelee
Arigato!!! :)

@TTT
Thanks. hihihi

ardinihumaira said...

tahniah dapat award. comel :)

WZulhilmi said...

@dni
Thanks.. :)

s.y.a.h.i.e.d.a said...

thanx 4 da award~

WZulhilmi said...

@syahieda
ur welcome.. :)

Si Kenit said...

thanks zul
hehehee
dah ada org bg aku dah, tapi tapi
aku je malas nak buat tag
tehehee T____T

WZulhilmi said...

@si kenit
Kantoi!!