Tuesday, May 11, 2010

GengBlogger Mereng?

What happened to Gengblogger Website?? Kenapa Tak boleh bukak?? Bila bukak je dia tunjuk macam nie.


Klik untuk tumbesaran melampau

Apa yg forbidden nya? Setahu ak mana lh ak buat benda2 tak senonoh kat website?  Kena banned ke? Uwa!!! tolong2!!. Tak boleh nk ping entry dah :"(  Even Button die kat sidebar pn dh hilang!!.

P/S : Korang boleh bukak tak. Or mmg ak sorang je yg alami benda2 mcm nie? Dah lah ak nk menyepi kan diri sebab telah dipulaukan gengblogger.

Update : Yeay!! Gengblogger dah kembali pada pukul 10 lebih!! Lalalala :)

10 comments:

cracked bunny said...

betol2.sha pon xbles bukak!

anisalya said...

betul la tu...
try jgk msk td tp x dpt..

Hirumi said...

@sha @anisalya
Betul ke?. Mesti diorang tgh nk upgrade system kut. Ingat kan kene band tadi!!. Fuh!!

nabil_potter said...

bleh aje..

shafiq said...

jadi macam tu gak malam tadi.. server busy kot..


My latest entry : Filem Indonesia Lakonan Maria Ozawa

MISH LOLIPOP said...

sma la tkejut td..xleh nk ping..hehhe

Hirumi said...

@nabil potter
Bagus lh klu mcm tu. Senang nk ping blog. ak sekarang baru dia elok. :)

@Sahfiq
Maybe kut. ramai sgt nk ping blog sampai jam. Hahaha :)

Hirumi said...

@Mish Lolipop
Tau xpe.. nasib baik dh elok balik.. :)

Si Kenit said...

tepape
sikit2 nak ngadu
kehkehkeh --,

WZulhilmi said...

@sikenit
mesti ar. Kat sape lagi ak nk ngadu klu bkn kat korang~~ Hehehe (ayat capap)