Saturday, May 15, 2010

New Look!!

Jeng2.. Miss me tak?(sambil mata terjugil keluar). Nie lah hari pertama yang ak tak update blog nie sekerap macam hari lepas. Kalau tak rasa tergedik2 tangan nie nak menaip. Korang tau tak ape yag ak buat for whore whole day?

Kurang ajo korang!! Tak kan lah ak nak tido aje satu hari tak bangkit2. Ak buat header + cari template baru!! Satu hari kut nak siap. Padahal orang tgk pun sebelah mata aje. (^ -) .Ak upgrade blog nie pn sebab korang jugak. Nanti lagi selesa lah korang  nak melawat ak selalu. Tada~~  Terhasil lah blog serba biru ini. Boleh buat renang2 kan si kenit oi!!. =P. Jangan ingat nie musim krismas ye. Lambat lagi!!. Nie pn ak suruh si Santa tabur salji kat atas blog nie. Tak payah nak cari2. Dia dah menyorok.

Nak bagi tau nie( Muka excited). Blog ni dah sebulan dah!!! Yeah!!. Lalala. And korang  tgk lah dari 2 orang Starholic pada hari pertama ak create blog nie. Sekarang dah ada 41 official Starholic. Thanks!!(Sambil kesat air mata palsu guna eyemo). Thank you again for ur support. Lain kali rajin2 lah hantar comment sampai lebam ye.


MySpace
Tarian hula2 hup versi gedik tangan + kepala.


Nah aku hidang kan air untuk korang sempena loyalty korang dengan blog nie.

Eh bukan2. Ni "TNT" nie. Silap2 upload gambar. Ngee~~ Nie baru betul!!


 

Much better. Perfect "Tea and Tea" for you and me. Jemput2 minum. Apa nak malu nie wei?. =P

P/S : Internet lembap pulak time2 macam nie. Dah lah ader meeting dengan Martha Stewart lepas nie. Mcm mana nie??

7 comments:

s.y.a.h.i.e.d.a said...

wa.... new background la... nice..! nk tukar jugak.. tapi x jumpe g wne purple yg nice... hahahaha...

cik botoX said...

cumel la biru..=)

Anak Perak said...

nak best besar ckt font.sebab color font x menonjol sgt dgn color background.sory,ini pendapat shj.

WZulhilmi said...

@Syahieda
Gud luck cari background baru. Tapi mmg susah nk jumpa mana yg sesuai. Ni pun jumpa lepas godek2 3-4 jam.

@Cik botox
Thanks.. :) Biru mmg comel. Hihihi

@Anak Perak
Owh!! saya tak kisah pn. Tapi thanks ye sebab bg comment. Saya pn rasa mcm tu. Nanti say tgk font mana yg lagi best.. :)

Si Kenit said...

oh
sakit mata tolonggg!!
kuikuikui --,

WZulhilmi said...

@Si kenit
Kikiki. Ak pun kadang2 sakit mata gak. Sabo lah ye sementara ak cari background baru, Semntara tu pakai spek hitam dulu.. hihihi

star said...

background die ok,sleepy mode hehe..tp kn nk ckp ni jgn marah lk...banner tu xcun sgtla,ak suke yg dlu tu sbb nmpk kreatif..juz my personal opinion ;)