Tuesday, May 18, 2010

CPC Nuffnang Muncul Tiba-Tiba!!

Yeah!! Finally nombor amount account Nuffnang ak dari RM 0.00 dah bergerak ke RM 0.75!! Wakaka (Itu pun nak kecoh). Lepas lah jugak nak beli gula2. Tapi yang nie bkn buffered earning. Just CPC punya campaign. Tapi at least ada lah sikit improvement daripada kosong. Lalalala. Tiba2 happy semacam.


 Klik untuk tumbesaran melampau

So thanks lah kat siapa2 yang click iklan ak tu. Lepas nie click sampai lebam ye. Harap2 lepas ni pulak dapat Buffered Earning!!. Amin!!. 

Lepas tu baru ak sedar yang pihak Nuffnang pernah kata yang

[Please note that a transaction fee of RM 1 will be applied to any cashout payments]

Haah!! (muka terkejut). Maknanya dia tolak seringgit lah kalau kita nk redeem balik duit tu. So in my case kalau ak total hasil ak sekarang ialah.

RM0.75 - RM1.00 = - RM0.25!!!

Ak hutang 25 sen sekarang!! T-T <<< (Berangan pulak budak nie!! Padahal kalau nak redeem amount tu kena cecah RM50. Then baru boleh redeem.)


P/S : Moral of the story. Jangan riak!! Last2 korang yang rugi. :"(

7 comments:

I n n z said...

boleh tido dgn happy mlm neyh ^____^
=)

cracked bunny said...

usaha!

WZulhilmi said...

@innz
klu dpt buffered lagi lah terus tak tido!! Hihihi :)

@sha
Ya!! usaha escalator kejayaan!! :)

hans said...

hahahaha
dapat buffered yg best tu
pasnih mesti ko dapat punya

ciK LyndaWawa igUana said...

yea..leh belanja saya...

Si Kenit said...

woah!
cepatnya naik wei
jeles jeles ='(

WZulhilmi said...

@hans
Amin. Harap2 masin lah lidah encik hans ye.. :)

@ciK LyndaWawa igUana
Hahaha. 75 sen tak mapu nak belanja apa2. Hahaha. Nk topup seringgit pun tak boleh..

@Si Kenit
Kenapa macam terkejut? Mestik o punya lagi tinggi kan. Ko kan lagi senior dari ak.