Sunday, May 16, 2010

Rosak Dah!!

Nyanyi dengan penuh semangat sambil buat gaya cakar2 dekat tangan:
'Ra ra ah ah ah, Ra ma ra ma ma, Ga ga u la la. Want you bad roman.....'
Kenapa tiba2 ak tak nyanyi habis nie? Adakah sebab semput sebab nyanyi sambil mengedik? Teeet!! Salah. Adakah ak terjelupuk jatuh sebab nyanyi tak hingat dunia? Teeeet!! Salah gak so apa sebab dia? Sebabnya ialah mp3 ak dah rosak!!!!!!!! Argh!!!! Masa nie pulak nak rosak. Ada ke patut bila nak on balik screen dia boleh terkelip2 mcm LED. Sapa2 yang tak tau LED tu gerenti fail subjek Kemahiran Hidup kat sekolah. Tau kan? Angguk cepat.

Oh!!! mp3 Sony ku (Sambil legar2 kan kat muka korang) Kau kenapa? Kenapa kau rosak? Ak terketuk kau ke? Setahu ak tak. Masuk nie dah mp3 ketiga dah ak pakai. Ganas ke aku nie? Owh tidak!! (sambil goyang jari telunjuk). Ak amat lah berbudi bahasa semasa menggunakan barang. So mana lagi dua mp3 tu?. Ermmmm.. Lalalala. Korang dah breakfast??



Ak punya warna hitam. Bukan oren ye.

Aduhai!! Terpaksa lah ak kena beli yang baru lagi. Dah lah glasses ak pun tak ganti lagi. Kalau siapa yang tak baca lagi kisah glasses ak buat aksi gimnastik. Korang boleh klik kat sini 

Adakah ini petanda supaya ak patut menbeli ipod selepas ini? Ipod touch lebih tepat lagi? (Mana nak korek duit oi!!)


Wah!! Melihat kau pun sudah membuat ak teruja!! Nak2!!

Kalau bukan Ipod touch pun ak nak Ipod Nano.


Berkilat betul!!. Siap ada camera lagi. Nak jugak!!!


Mana nak cari duit?? Tunggu nuffnang lambat lagi nak buffered nya (Sempat lagi tu!!). Takpa2. Sehari sepuluh sen ak simpan. Lama2 cukup lah nanti. Bak kata orang sikit2 lama2 jadi bukit2. Betul tak? Sabar2.

P/S : Dengar radio lah jawabnya (- -").  Mana pulak lah radio nie? Dalam stor ke?

7 comments:

sarah shafie said...

dgr mp3 kt laptop je lah..hehe

Si Kenit said...

haha
kesiannn
nanti aku belanja radio p.ramlee
maooooO?????
hikhik

WZulhilmi said...

@sarah shafie
Tak boleh denfar mp3 kat laptop masa nak naik bas.. :(

@si kenit
Tak mau!!! Ak dengar yg home teater je..Hahaha

Afzainizam said...

Keluk kemudi tidak dilupa,
Baru seimbang pelayaran kita;
Para Guru amat berjasa,
Bakti Guru disanjung mulia.
~~~@@@~~~
Selamat Menyambut Hari Guru
”Guru itu bukan lagi lilin yang menyuluh sedang diri sendiri dibiar terbunuh”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

WZulhilmi said...

@Afzainizam
Siap berpantun nie. Hihihi. Nie iklan ke komen nie? hahaha. Jangan marah. Selamat hari guru jugak!! :)

ciK LyndaWawa igUana said...

wah..layout baru nampak..huhu...

nape pelu time lagu kak gaga ye..
sebut sal roman plak tu..
hahaha...

n way...
selamat hari cikgu....

beli barulaaa....

WZulhilmi said...

@ciK LyndaWawa igUana
Kakaka. Tak de maksud pa pe pn kat situ. Jgn salah faham ye. Cik Lyndawaw Iguana cakap baru saya perasan~~~ Hahaha. :)