Tuesday, May 11, 2010

Aku Boleh Menaip Dengan Laju!!!

Terima kasih kepada Si Kenit (engkau lagi) dengan entry adakah kamu pantas? Cuba dan tekan sekarang! ak telah menghabiskan selama 15 minit ok2!! setengah jam main game nie!! Nie semata2 nk dpt markah tinggi lah nie!! Dalam tempoh setengah jam yg kritikal itu berkeletak - keletuk lah bunyi keyborad lappy ak. Ganas gila menaip!!(Tgh2 malam buta pulak tu). Setelah menggunakan semua kemahiran + kuasa magic di hujung jari jemari ku ini. Inilah score yang ak dapat :


153 perkataan


Macam mana??. Tgk ak pn boleh taip sepantas tu. Laju tak. Amik ko Si kenit. Kalah markah ko tu.Hihihi Hahahah *gelak riak*. So sape2 ader jawatan kosong kerani. Ak sgt lh sesuai mengisi kekosongan itu. Mesti kerja siap dengan pantas dan efisien.
Kalau korang nak main game nie untuk dapat tau tangan korang tu lembap lambat ke atau laju korang boleh klik kat sini. Gud luck!!

Dengan teknik2 yang mantap. Ak berjaya score lebih tinggi 


P/S : Astaga!!! Ak pura2 tersilap post markah pulak. Tak sedar pulak ak. Ish2!! Nie markah yg sebetulnya. Laju lah jugak tu. =P. Kalau berani bagitau lh markah korang ye. Buahahahah.

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
                                                 < <  <
                                                V
37 perkataan

10 comments:

s.y.a.h.i.e.d.a said...

hahaha... 28 jek~ tak patot....

WZulhilmi said...

Hahaha.. try again next time.. :)

s.y.a.h.i.e.d.a said...

keyboard pnye pasal la ni... kambeng~

cikgadis said...

wakaka lawak a pic kedua

utk test tu,rasanya ku penah dpt 40!

*bangga ni!
wkakaka :p

Si Kenit said...

oittttt!!!
pentipo pentipo
tak aci!!
hahahaa
bongek lah ang ni =D

WZulhilmi said...

@syahida
Kikiki.. kesian keyboard tu ko kate kambing.. Jadi kambingbetul2 kang.. :)

@cikgadis
Hahaha. Mcm tagic je kan gambar tu. Wah!! lagi terer lah drpd ak. Mantap2.. =P..

@sikenit
ak x tipu lh. Dah mmg dia bg score kat ak mcm tu. Nsib ak jujur dan ikhlas bg score sebenar ak.. Ngeeee~~

Si Kenit said...

haha
penampaQ nakkk??
tapi macam mana ang boleh dpt 153 tu?
mana ang cilok?
tapahammmmm T______T

WZulhilmi said...

@si kenit
Hehehe.. Ak nk letak 1000 pn boleh..Hihihi.. Tapi takut tak logik pulak. Ko kena lah adjust2 sikit HTML dia. :)

Si Kenit said...

oitt!
kantoi di situ yea
yes
aku report jais sekarang jugak
padan muka ang
teheheee

WZulhilmi said...

wakaka.. takpe2 nanti ak suruh SIRIM back up ak..Aik?? hahahahah