Wednesday, May 26, 2010

Bye Bye Justin Bieber

Cadangnya hari nie nak buat satu entry je. Memandang kan still tgh busy nak menaik tarafkan blog nie. Tiba2 tengah cari materials yang sesuai jumpe lah pula satu perkara nie. Pasal Justin Bieber. Siapa yang still tak kenal dgn budak nie mmg lh korang nie nak kena. Hari2 kut ada je berita pasal mamat nie. Lagi2 dikalangan kanak2 perempuan. Memang gila fanatik!! Sebut nama Justin Bieber pun jerit histeria macam dapat emas.

My name is Bieber. Justin Bieber (Sebut dalam nada James Bond)

Yang kelakarnya!! Ada satu  website nie dah cipta satu perisian khas yang namanya dipanggil "Shaved Bieber" untuk Mozilla Firefox untuk banned semua perkara yang berkaitan dengan Justin Bieber. Serius!! Kalau korang dah install perisian tu. Semua perkataan seperti Justin Bieber, Bieber akan di censored!! Gambar Justin pun akan di censored!!. Bapak kejam!!.Hahaha. Perisian nie mmg sesuai lah sangat2 bagi orang yang elergi bila nampak perkataan Justin Bieber dengan gambar dia tu. Kalau korang nak lebih faham lagi. Korang boleh tengok video nie. BTW lagu dlm video nie memang kelakar.







KELAKAR!! Hampir nak terkeluar air masa ak tengah minum bila dengar lagu version Baby nie. Ayat tak boleh blah. Dah suara macam chipmunks. Sengaja nak perli Justin Bieber!! Wakakaka. Lagi2 bila lirik first2 dia sebut "My name is Mickey. Mickey Mouse." Hahahaha. Lagi satu part " I hate puberty 3X". Lepas tu diikuti suara jerit gedik. Memang kelakar. Adui!! Macam2.

Kalau siapa2 yang berminat nak install boleh klik kat sini

P/S : Ak tak benci mamat nie. Tapi kesian jugak kat dia. Hahaha.

Thanks Galaxie for the tips

7 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

kesiannnya....

cracked bunny said...

sian jgk dia.tp heran asl rmai sgt org suke eh?

rossoneri said...

hahahaha kesian budak kecik nih...

ishiko said...

*blogwakg ~
dye sgt jambu...huhuu.. dun like ~

Si Kenit said...

hak hak hak
kesiannn =p

suhaisweet said...

nice blog n n3..visit mine if free k.;D

WZulhilmi said...

@ciK LyndaWawa igUana
Mmg kesian.. Huhuhu

@Sha
tak tau lah. Mungkin sbb cute kot. Dgnn lagu2 dia yg agak jiwang.. Hahahaha

@rossoneri
Hahaha.. Lawak bila baca "Budak kecik nie"

@ishiko
Thanks sbb blogwalking ke sini. Buah jambu lagi best kan.. Hahaha :)

@Si Kenit
bukan ke ko minat mamat nie?? Hihihi

@suhaisweet
i will.. Hahaha