Saturday, May 29, 2010

Slow Betul!!

Uwaaa!!! Semalam ak baru sedar yang Broadband aku dah sampai limit dia!! So line dia sangat lah slow. Sampai kalau nak masak maggi pun sempat kalau nak tunggu loading page. Terbantut hasrat murni aku nak berblogwalking dekat semua page2 korang. Aku singgah mana yang dapat je lah ye. Jangan pulak korang merajuk bila aku tak pergi blog korang. Bukan tak mahu tapi braodband aku nie tak bagi!!! T T .

Yang lagi lawak bila aku nak pergi blog korang. Header korang pun tak muncul!! Keluar tulisan je. Segala jenis gambar cantik2 korang tu tak dapat lah aku tatap kerana line tak dapat nak load. Nak tak nak aku kena tunggu 1hari bulan 6 ni baru broadband aku elok balik. Lagi 2 HARI!!! Lama tu.. T T

Lagi bertambah malang bila Footer blog aku dah hilang!!! Nak repair balik alahai line pun dah buat masalah. Sedih bila blog dah cacat!! Geramji!! Geramji!!! Sabor aje lah.

Tapi hari ni seronok jugak bila follower dah mencecah 51 orang Starholic!!!! Weeee!! Thanks everyone!! Nanti rajin2 lah comment. Biar sampai jam kotak comment tu. ><



Ok lah ak pun dah naik muak tengok line ni punya lah slow. Baik aku pergi melantak. Nyiahahaha

P/S : Pasaraya Billion baru bukak kat Ayer Tawar. Memang hangat giler lah customer datang!! PENUH!!!(Orang kata) Bila pulak aku nak pergi terjah. =P


5 comments:

TTT said...

hehe kite pon naik geramji!
ekekek
zul gi buat megi dulu k
ahakz!

chop!jgn lupe beli sotong..hehehe :)

Si Kenit said...

kesian ang
takpalahh at least follower dah naek
wei, masak kan megi tuk aku 1
lapo cipanzee dah ni =p

Kancilbiru said...

oklah tu....dia suh ko relax dulu...tarik napas..jgn kalut. g makan dulu eh..:P

WZulhilmi said...

@TTT
Hahaha TTT nak megi ke? Zul buat satu je.. =P .Sotong?? sape nak pakai TTT?? Hahaha

@Si kenit
Ko pun nak megi?? Jom jumpa aku kat Billion.

@Kancilbiru
Tu lah dia suruh stop lah tu.. Nanti on balik.. :)

star said...

Hahaha Billion Jumaat tu aku g sempat kt dpn je,nk msk dlm huhu xsabnggup,gle penuh ntah cmne nk beli hahaha...