Monday, May 10, 2010

MizzNina Penyanyi Malaysia??

Sejak kebelakangan nie ak rase mcm dh gila entry. Ada je rasa mcm nak taip. Mesti korang dh penat kan. Asyik muka nie je update. =P. Tapi ak tak kira jugak ak nak cerita. Ak nk cerita pasal our own singer 'Mizznina'.  Korang mesti tak kenal kan. Ak pn sama!! Tapi sejak Fly FM asyk pasang lagu dia 'What you Waiting For'. Terus ak kenal (Tak kan tiba2 boleh kenal?). So apa yg hebat sgt pasal si minah nie yg ak tergedik2 nk cerita nie. 
Kenalah cerita wei!! Korang tau tak lagu 'What you Waiting For' (Pjg beno lh nk menaip tajuk lagu nie). Dia nyanyi dengan Colby O'Donis!! Bukan Mayonis ye!!! Dia nie lh yg nyanyi part rap dlm lagu Lady GaGa 'Just Dance'. Tak ke hebat tu!! Malaysian artist nyanyi dengan artis Hollywood aka America!! Ingat senang ke nk dapat peluang mcm nie. Wah!! (mata bulat bangga). Ader bait2 lirik dia tulis
Hey sexy girl from Kuala Lumpur. Hey baby that's me i'll be on the dance floor
Tgk tu siap mat salleh tu sebut Kuala Lumpur(Sebut dgn loghat orang putih). Bagus tak?. Sekarang nie dah 2 org penyanyi Malaysia dh tempuh pasaran Hollywood. MizzNina dengan ZeeAvi. Lepas nie mungkin giliran Yuna pulak. Wah2!! Lepas tu ak. Kikiki



P/S : Colby oi!! bila ko nk duet dgn ak? I nyanyi part backup vocal pn jadilah. (Desperate nyer!!)
Lupa pulak nak bg tau MizzNina nie ader 'Ehem' dgn Noh Hujan. Wah!!!

6 comments:

bH said...

jadi memang betul la kan? baru dengar nama dia pagi tadi=)

Hirumi said...

Yup. She's Malaysian!!. Hahaha. :)

Si Kenit said...

lahh
memanglah dia malaysian. hahahaa
awat ang tak tau lagi ke?
erk! =.="

Hirumi said...

@si kenit
Kikiki.. dh tau lama dh cuma hari nie baru nk post. Oops ^,^. hahaha

nanad said...

mizz nina org melayu ka?

Hirumi said...

@nanad

Yup!! tapi n tau lh klu dia ader mix ke apa.. :)