Friday, May 14, 2010

Gaga Pun Ada Komik Sendiri!!!

Ak rasa masuk nie dah kali keberapa entah ak asyik cerita pasal minah nie je. Ye lah orang tu tgh hot kan sekarang nie. So byk lah cerita kluar. Ak pn boleh tumpang sekaki buat entry. Nie dia cover depan mini komik Lady GaGap Gaga tu. ~Tada~

Gaga sedang check dia ada telinga ke tak.

Amik kau!! Ganas betul minah nie sekarang. Macam2 projek dia buat. Tak letih ke? Ape2 je lah GaGa oi. Janji kau bahagia. Ak rasa mau Wonder Woman atau Catwoman marah bila tau Gaga nak jadi superhero baru.Kikiki. Plot cerita dia ak tau lagi. Jangan ader magic power sudah. Tu ak mmg tak boleh terima. Kalu nk tgk lagi 7 preview gambar lagi. Korang boleh pegi dekat sini 

Dah2 ak nak pegi makan nie. Laparnya!!

P/S : Ak nak korang teka. aper yang peliknya dengan gambar nie??

Cuba cari perbezaan gambar. =P

Thanks for Galaxie for another great tips.

7 comments:

wawan said...

kenapa britney????

nabilah_2908 said...

apa yg beza...tk perasan lak..huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ANAK BAPAK

ciK LyndaWawa igUana said...

tiada perbezaan..huhuhu

WZulhilmi said...

Ok semua murid2.. hihihi Tahniah kepada @wawan kerana jawapan dia betul!!.
Untuk pengetahuan @nabilah_2908 dengan @ciK LyndaWawa igUana. Sepatutnya dlm gambar tu patutnya gambar beyonce dgn gaga. bkn beyonce dengan britney. Ader org adobe ganti kan muka gaga dgn britney.. Hihihi.:)

swingoflife said...

Ohhhh GaGa!!! =)
More entry on GaGa pleaseeee!!!

WZulhilmi said...

@Swingoflife
Just wait ok. Mesti ade punya lah next time. :)

Si Kenit said...

aku tak layan pon video ni
satu haram aku tak tau
kihkih