Saturday, May 8, 2010

Bila Glasses Buat Aksi Gimnastik

I'm having trouble right now. Glasses ak dh nazak!! Tunggu masa je nk ke syurga! Dah lh duit pn tak de skrg nie. Mana nak cari nie!!  (Soya berkotak2 boleh plak beli). Korang nak tgk tak mcm mana parahnya glasses ak ni sekarang. Siap boleh buat gimnastik lagi.


Aksi glasses ak mcm tengah angkat kaki sebelah smbil baring.

Korang tgk!! Tak ke pelik dan ajaib mcm mana glasses boleh buat aksi mcm tu. Lepas ak repair2 sikit baru elok balik. Tapi sementara je. Lepas tu gimnasti balik. Dengan aksi yg bukan2.

 Korang jangan terpedaya!! Nampak je mcm elok. Tapi sebenarnya dh longgar.

Bila dah rosak mcm nie ader problem pulak bila ak nk tunduk bawah. Glasses ak terus mengelungsur laju ke bawah. Macam kanak2 tgh main papam gelungsur tu. Bayangkan lah dah dua kali terjadi benda tu kat ak. Satu masa kat kelas satu lagi masa kat stesen bas. Semua org buat pandangan pelik + hina kat ak. Malu giler time tu. Tapi biasa lh ak kan pemenang untuk pelakon pembantu lelaki terbaik. Masa glasses tu dh jatuh kat riba ak. Dengan muka penuh yakin ak amik glasses tu and lap habuk yg tak wujud dekat glasses ak. Kikiki.

So ak dah decided skrg nk beli glasses yg baru!! Yeay!!!(Tadi kata tak de duit). Ini di antara dalam pemilihan ak.

1) White Frame Glasses
Tak pernah pakai lagi glasses putih. So nk try benda yang baru. Nampak lain sikit. (Gila glamour!!) 

2) Half Frame Glasses
Supaya susah glasses ak nk wat aksi gimnastik!!

3) Red Frame Glasses

Tapi tak de lah semerah mcm dalam gambar tu. Mcm maroon2 sikit. (Nie lagi gila glamour!!)

So ak tak tau nk pilih yg mana satu!! Dilemma nie!!  Padahal pegi kedai pn tak lagi. Ntah2 tiga2 jenis tu tak jual. Lagi haru!!  

P/S : Tak nk beli glasses yg frameless dah. Cepat rosak. Sebelum nie dh betulkan dh glasses lama tu. Tapi kali nie lagi dasyat kerosakan dia. Nanti ak update yg mana glasses yg ak dh beli. Tapi yg pasti ak tak kan beli yang jenis mcm nie!!


Mau langgar tiang ak pakai nie. Nak 3D sangat.

14 comments:

sHaFAa said...

bukan wak aksi gimnastik tu..
tapi aksi stunk..

Wzulhilmi said...

@sHaFAa
Aksi stunt ngeri campur gimnastik tak jadi.. hihihi

cracked bunny said...

sha vote frame putih.i got one too =)

Wzulhilmi said...

Thanks sha.. I pn rase nk beli frame putih.. :)

asphaq said...

hahahaha
kesian.
frame putih tuh cun weh.
siyes.

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

heheee.. pakai jer yang 3d punye.. jelass~ :P
p/s: putih cunn~

Wzulhilmi said...

@asphaq
Mmg kesian giler kan..ya ke cun?? wah dh ader 2 vote untk frame putih nie.. Hihihi

Wzulhilmi said...

@aisumi chan
Nanti pakai yg 3d org kate gila glamour pulak..kikiki.. thanks bg cadangan.. :)

asphaq said...

cun cun. sumpah cun.

yg 3D tuh wat aku gelak selama empatjam :D

HAHAHA

Wzulhilmi said...

@asphaq
Kikiki.. Jgn gelak lama2 nanti terkeluar hingus kang.. haha

Si Kenit said...

AHAHAHA
ang pakai glasses ke wei?
tak tao ponnnnnn
aku suke kaler putih
gila smart!
thumbs up! >.-V

Wzulhilmi said...

Pakai.. Tapi pakai mase pegi kelas je.. Hihihi

star said...

Hahaha i vote for 3D!weh nk promosi,g la beli kt kedai angah aku,die keje kt kedai spek England optical,tp.................kt KL la hahahah

WZulhilmi said...

@star
dpt diskaun ke? hihihi.