Saturday, May 22, 2010

Apa Yang Aku Nak Untuk Birthday??

Semalam telah berlaku satu hari istimewa dalam hidup ak. It is my birthday!! Hahaha. Dan soalan yang selalu semua orang akan tanya ialah "Tak buat party ke??". "Tak buat majlis makan2 ke?". For me dah lama dah ak tak sambut birthday ak nie. Dulu masa kecik2 pernah lah. Tapi bila dah meningkat dewasa ak rasa semua tu tak perlu dan dah tak penting dah.

Ingat lagi dulu masa nak sambut birthday mesti terbayang2 apa lah hadiah yang orang akan bagi kat kita. Terutamnya ak, selalu berangan yang ak akan dapat sebuah kotak cantik yang dibalut dengan pembalut hadiah yang berwarna warni. Dulu ak selalu fikir jugak kalau dapat kotak yang makin kecik, maka makin bernilai lah hadiah yang ak akan terima. Ye lah kalau besar dapat lah hadiah macam teddy bear lah dan yang sewaktu dengannya. Ak tak nk yang tu!! Nak lain.



Anatara hadiah yang ak selalu berangan2 dapat

1. Red PSP


2. iPhone 4G





3. iPad



4. Monster Beat Earphone



5. Sony VAIO Gold


Korang tengok semua hadiah ak. Demand betul!!.Siap bagi detail lagi nak warna apa semua. Haha.  Mau pokai lah sapa yang nk kawan dengan ak. Hihihi. Tapi setelah apa yang ak katakan tadi. Apabila semakin dewasa ak akhirnya faham bahawa hadiah yang paling ak idam2 kan sebenarnya sedang berada di depan mata ak  sendiri. Ak je yg buta tak nampak. Tu lh sebab cermin mata tak ganti lagi. Korang rasa apa dia? TV palsma? Baju? Mp3? Kasut Nike?. Jeng2. Hadiah tu ialah


My beloved family and friends~~ Ak tak akan mintak hadiah yang lain lagi. Love you all so much!!



P/S : Hadiah2 yang kat atas tu ak kena kumpul duit sendiri lah jawabnya~~~~ :'(

5 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

mintak kat doaraemon sane..

lovehunter said...

jom jd cikgu!hahaha ari guru, berlonggok adiah dpt yg xterpikir pon dpt mcm sabun susu kambing hpa..haha Tp adiah yg paling aku nak ialah kejayaan diorg dunia akhirat..Amin

Si Kenit said...

hekhekhek
masuk peraduan menang power root
=p

star said...

aku leh bagi hadiah2 tu,mule2 ko beli pastu bg kt aku,nnt ak balut cantik2 hehe

WZulhilmi said...

@ciK LyndaWawa igUana
Bukan doraemon barang dia murah2 ke?? hihihi

@lovehunter
Alaa.. dah terlambat.. dah tak boleh jadi cikgu dah. Lawak gila dapt sabun.. mana budak2 tu dapat.. hahaha:(

@Si Kenit
klu macam tu ak rasa klu borong satu market pun bk blum tentu menang..

@star
Ok.. Pastikan setiap satu pembalut hadiah yg berebza.. =P