Thursday, June 17, 2010

Sesi Bergambar Dengan Big Bang (Version Perasan Tak Hingat Dunia)

Hari ni aku rasa hari paling buang tebiat bagi aku. Sebab aku tiba2 bangun pukul 4 pagi and terus bukak blog. Wakaka. Memang tak pernah dibuat orang. Walhal petang karang pun boleh bukak blog. (- -")

Hari ni aku ada sepcial entry punya. Sebab aku nak tunjuk korang gambar2 aku dengan kumpulan Big Bang. Exclusive nih!!! Ye dulu adalah salah seorang ahli dalam kumpulan ni. Tapi lepas tu aku keluar sebab nak melanjutkan pelajaran. Tengok betapa murni nya niat aku ni. Sanggup tinggalkan dunia hiburan dekat Korea tu semata2 nak mengejar impian. Keh keh keh *Gelak keji*

Ok. Jom2 kita tengok antara gambar yang sempat aku edit tangkap bersama2 Kumpulan Big Bang.


Time nih kitorang (kitaorang!!!! Wakaka) nak promosi baju. Baju nie bertemakan binatang2 yang comel. Even badak sumbu pun jadi cute dekat baju2 nih. Aku dapat baju kuning gambar kucing. Aku dah cakap dah kat orang tu aku tak nak pakai sarung tangan tu sebab bukan nak bawak motobot apa kan??  Tapi kena paksa gak. So kena ikut je lah.




Last picture ni pulak kitaorang promosi untuk rangkaian baju dari Fila. Apa macam? Bergaya tak aku??  Korang nak kan T-shirt yang aku pakai tu?? Muahahha. Sungguh happy group aku nie. Senyum je memanjang.

Korang jangan mengada2 nak tanya aku kenapa reaksi muka aku sama je dalam kedua2 gambar tu. Nanti aku piaap kang!! =P


Ok2 .Cukup gambar untuk hari ni. Aku pun dah tak larat nak edit upload gambar banyak2. Mengantuk pulak tiba2. Tu lah bangun pagi tiba2. Sekarang dah mengantuk balik. ZzzzzzZZ

P/s : Tergelak aku tengok gambar2 kat atas. Perasan nak mampus!! Haha..  Teringat aku dekat entry  Nak Jadi Superstar!! Lagi tak boleh blah. ROFL!!!


12 comments:

kata kila said...

hhhehehehehehe,siot lah ang

Fay Nana (Cik Fana) said...

ok lah tuu dah boleh masuk BigBang dah. rupe dah ade dah...boleh, boleh...

XD

Syira ITIK KEJ♥M said...

siapa big bang?

btw gambar second tu macam real la, hahaha

WZulhilmi said...

@kata kila
Kesian kat aku ko kata aku siot.. Wakakaka.. kelakakr pulak aku bila sebut siot byk kali

@Fay Nana (Cik Fana)
Tak lah... Tgk gambar pun tau tak layak.. Wakaka. Nampak lawak pulak..

@Syira ITIK KEJ♥M
Big bang satu group penyanyi dekat Korea. Diorang nih popular kat sana. Aku tengok gmbr kedua tu mcm badan dia besar sgt dgn muka aku.. Wakakaka

cracked bunny said...

nasib baik big bang.klo ko tukar muka ngn hee chul SuJu aku mesti aku bengang.hehhehe.

Si Kenit said...

muka kecik ada hati nak lengan mustle
buwekkk! bahahaaa

~Ann~ said...

ek eleeeeeeeeeeeeeeeeh.. hahaha

DuniakuAbstrak said...

ahahaha..gler obses ko nk jd artis..jgn sia2 kan bakat trpendam ko tu.. u can do it...haha

cEro said...

haha, nk wat gak laaa..
bergmbr dgn wonder girls..
haha...

bukan penggoda said...

ahahahaha. apesal muke lg sorg ahli bigbang dah brtuka wajah? sy syak dy bwt plastik surgery la. :)

WZulhilmi said...

@cracked bunny
Ko suka Hee chul ke?? serius???!!

@Si kenit
Wakaka kelakar kan tgk tiba2 aku ada lengan muscle..

@~Ann~
Panjangnya eeeeeeeeee.. Hahaha

@DuniakuAbstrak
Wakaka.. tak de lah obses smpai mcm tu. Ni tak de kerja. Buat lah edit mengedit nih.. hihih

@cEro
Kih kih mesti pelik tiba2 wonder girls ada sorong ahli laki tp bdn solid mantap mcm pompuan. Haha

@bukan penggoda
Tu lah.. Dia buat plastic surgery pun ikut muka aku.. Ish2.. Hahaha

bukan penggoda said...

mmg pilihan dy salah la. ciskek.