Saturday, June 26, 2010

Upacara TAG (Time Aku Geram) Bermula!! PART 2

Dah tak nak tulis lalalalala dah!!

Tension wei!! Daripada elok boleh buat satu entry pasal tag. Last2 kena buat dua part. Ni semua gara2 HTML punya pasal. Bagi yang tak familiar dengan HTML tu. HTML tu macam satu sistem coding2 dalam blogspot ni lah.

Asalnya aku nak buat satu entry je pasal tag2 ni. Lepas tu bila dah publish. Tiba2 spacing dia buat hal. Jenuh lah aku dok baiki benda alah tu. Konon2 boleh elok lah. Siap delete mana patut. And almost one hour aku dok repair!!Last2 makin banyak pulak spacing dia!! Uwawawawa. Terus hilang mood nak betulkan balik weh.

MySpace

Tengok gambar nie pulak kalau nak lagi paham

Tengok!! spacing banyak gile weh!! Padahal aku tak suruh pun dia spacing banyak2 macam tu!! Abaikan contengan itu. 

Ok2 back to Tagging. *Tiba2 muka ceria*. Jom tengok TAG kedua pulak!!Weee

TAG 2

Daripada :
Bakal isteri Jaejoong (TVXQ) a.k.a Cik Fay Nana


Keterangan :
First time dapat tag dari minah ni. Thanks!!. Lain kali bagi award pulak eh.. =P

1. Adakah anda rasa anda hot?
Ya!!! (jawab dengan penuh keyakinan tinggi)

2. Upload wallpaper anda sekarang


3. Ceritakan pasal wallpaper tersebut
Wallpaper ni agak artistic sikit. Konsep dia serupa dengan pepatah melayu "Sediakan payung sebelum hujan" Muahahaha

4. Bila kali terakhir ko makan pizza?
2-3 bulan yang lepas. Loser kan? T T

5. Lagu paling latest yang ko dengar
Banyak!! Antaranya

English
Dengar balik lagu2 lama dari Celine Dion & BEP. Kalau lagu baru macam LaRoux - Bulletproof, B.O.B - Nothin on you, Travie McCoy - Billionaire, Britney - Telephone

Kpop
2NE1 - Fire, I Don't Care, Try to follow me
Davichi - Time, Please stop
After School - Because of you, Bang!

Terbanyak pulak list. :)

6. Apa yang ko buat selain menyelesaikan tag ini
Geram gile kut kena taip balik!!!

7. Selain nama sendiri dipanggil nama apa?
Wan boleh, Zul boleh, Hilmi boleh.. :)

8. Tag lagi 8 orang.

Si Kenit
City Bunny
Syira Si Itik Kejam
Swingerz
Variasi Simfoni
TTT
Kila
Cero

9. Siapakah orang No. 1 pada anda?
Dia adalah kawan blog aku yang pertama!! :)

10. Katakan sesuatu pada orang No.5
Aku baru nak suruh ko update blog tadi. Tapi ko dah update dah!! T T

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
Dia adalah Kak Long yang kejam kepada No.5

12. Bagaimana pula dengan No.4?
Dia adalah kawan masa diploma dulu. Tapi kitaorang tak pernah jumpa!!

13. Pesanan untuk orang No.6
 Semoga cepat sembuh!! :)

14. Kata2 cinta untuk No.2
Weh!! Hee Chul tu GAY!!! Wakakaka

15. Berikan 5 perkara yang anda tau tentang orang yang mengetag anda
- Obses gila dengan Kpop
- Nak nikah dengan Jaejoong
- Tak suka Girl Group
- Minat betul Dengan Jung Min
- Blog dia lagi popular dari aku!! :)

16.  Gay or Les?
Tak paham lah soalan ni? Nak suruh pilih ke?? T T. Btw marilah kita ke jalan yang benar.

17. Perasaan anda semasa menjawab tag ini

GERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KENA TAIP LAGI SEKALI MACAM ORANG GILA GARA2 HTML YANG TUUUTT ITU!!


P/s : Akhirnya siap gak tag ni. Setelah banyak kata2 keji keluar semasa proses menaip dijalankan. Bagi sapa2 yang kena tag. Sila buat!! Hargai lah pengorbananku ni T T

4 comments:

-fickryhisham- said...

Waaakakakaa~~~

SUMPAH LAWAK GILA-GILA...

Weyhh~~~

Jap3.. aku rase serius sakit perut tahan gelak..

AYAT hang tak boleyh blah terutama jawapan dari soklan tue...

Waakakakaa~~~

Nak gelak lagi... Kekekee...

Boleyh plaks ader Kak Long~~~

Adeyhh... senak perut aku Hilmi pasai dok gelak bace ayat hang~~~

Ape2 pon : THANKS BNYK2 PASAI SUDI TAG BLOG AKU NIE !!!

I APPRECIATE IT ! Terharu beb !!!

SAYANG HANG!!! MUAHHHH~~~~

HAHAHAHAA....

Syira ITIK KEJ♥M said...

kah kah kah lawak kau conteng mende tuh macam saiko gile HAHAHA.

owh bagi atasi masalah tersebut kau taip balik ke. apesal tak try copy paste dkt word pastu copy paste balik dkt blog?....

ok ok aku nak jawab le ni -_-'

sayang said...

lawak kott post anda !!
comel pon ada hehehe ...

bengang betol smpai conteng screen shot tu hahahahaha

Si Kenit said...

time kasihhh
tapi aku dah buat lamaaaaa dah
kahkahkah

http://lizamer.blogspot.com/2010/05/hutang-tag-3.html