Wednesday, June 2, 2010

Bila Mata Dah Kero

Baru je tadi aku perasan yang aku telah melakukan satu perkara yang amat tak masuk akal. Itupun lepas ditegur oleh Si Kenit . Bila check2 balik agak memalukan disitu ya. Korang nak tau apa? aku malas nak buat pengenalan entry panjang sangat. Karang melalut je lebih. Jom tengok gambar dibawah untuk memahami situasi yang sebenar

Klik untuk pembesaran lebih dasyat


Korang paham tak? Meh sini aku terangkan. Seperti biasa kalau ada orang komen dekat entry kita mestilah kita excited + happy kan.  So sebagai tanda penghargaan aku nak lah balas balik komen orang tu walaupun komen tu bukan dalam bentuk pertanyaan. (Tu namanya gedik tangan!!).<<< Tengok!! aku tak jelaskan lagi apa maksud gambar kat atas. Ish2. Dah melalut.

Ok2 kita kembali ke jalan yang benar. Kalau korang tengok tanda warna merah tu betul2 korang mesti pelik kenapa aku reply dekat orang yang tak sepatutnya pun. Sepatutnya aku patut balas balik dekat @Kancilbiru tapi macam mana miracle nya aku pulak pergi balas dekat @Si Kenit. Padahal Si Kenit dalam kotak hijau baru muncul lepas tu. Hahaha. Tu lah akibatnya kalau bukak kotak komen banyak sangat sampai kau pun dah senget kepala otak. Mungkin balasan untuk aku kut akibat terlalu tamak nak balas komen orang. Hahaha.

Sorry ye Kancilbiru a.k.a Kak Niza. Tersalah bagi komen pulak. Hihihi. Bukan disengajakan tau. Muahaha. Gomenasai!!

Haaa!!! (Tiba2). Aku baru je tambah dua widgets baru dekat sidebar tu. Tepuk tangan semua!! Satu untuk bahagian  "Currently Listening To". Selalunya aku letak gambar je. Tapi kali nie aku tambah sedikit pembahuruan.


Nampak tak kat bawah gambar tu. Ada satu bar. Bar tu akan mainkan lagu yang sama macam gambar single lagu yang aku tampal kat atas bar tu. Kalau korang nak dengar lagu dia bunyi macam mana korang boleh picit button play. Kalau tak nak tak payah tekan apa2. Sebab dia bukan automatic play.

Lagi satu widget pulak adalah yang nie. Tada!!



Kotak Twitter. Semua update status Twitter aku akan keluar dekat sini. So senang lah korang nak tahu aku punya bebelan untuk hari ini. (Orang lain dah lama pasang. Aku baru terhegeh. Hahaha).

Ok2 aku dah nak beradu nie. Dah mengantuk dah. Jangan lupa tinggalkan komen ye. Besok aku bangun bila aku check balik dah ada 50++ komen. Kalau tak ada. Aku hantar virus Axion dekat korang. Nyiahahaha...

MySpace


8 comments:

juma said...

woo..halloo..salam..wah..aku orang 1st commen..hahaha..suke sifat ko nih..berani krn benar..

cracked bunny said...

meh kak sha plk nk komen.amboiii.laju nampakk.hehe.slh entry.hee

Clairvoyant said...

rindu kat si kenit tu kot. hehehehe

tapi jauh gak si kenit ngan kancilbiru :P

I n n z said...

twitter err..
x rety gune xD

ishiko said...

hehehee... nampak sgt da mengantOk ~

hellioz said...

wajib la excited...

another type of appreciation kan...
gyahahahaha~

kalo lu rajen comment,
org leyn pon akan rajen komen lu...
ez mang~
gyahahahahahaha~

WZulhilmi said...

@juma
Tahniah2 jadi pengomen pertama!! :)

@cracked bunny
Sejak bila ader kak2 nie. Ish2.. umo beza setahun je.. =p

@Clairvoyant
Bukan sebab dah bukak kotak comment byk sgt. so dah ter mix up dah.Hahah

@ I n n z
Kena belajar lah klu macam tu. Dulu saya pun tak reti. Buat2 reti je. Huhuhu

@ishiko
Hahaha.. ye lah kut.. Sampai dah jadi macam tu.. =P

Si Kenit said...

aisehmen T_____T