Wednesday, June 23, 2010

Jawapan2 Untuk Borang Meloncat (Formspring)

Sesi interview bersama artis julung2 kali telah diadakan!!!Ni special entry aku buat untuk semua fans diluar sana yang curios banget dengan diri gue. Muahahaha. Ok2!! Stop all of this nonsense!! Mengada2 pulak aku rasa bila cakap macam tu.

So ini semua adalah seleksi jawapan2 aku untuk soalan2 korang dekat formspring tu. Kebanyakkanya dari anonymous!!! Ish2.



1. Anda suka korek hidong?
Laa.. Malu lah artis jawap soalan ni!! Jatuh imej!! Tapi nak membuktikan artis jugak manusia biasa aku akan jawab soalan ni.
Saya tak suka korek hidung kalau yang tak ada tujuan. Saya akan korek hidung jikalau saya merasakan perlu sahaja.(Ayat Skema)

2. Mandi sehari berapa kali?
Mandi pulak?? Hahaha *gelak sopan* Macam2 korang nih.

Selalunya 2 kali sehari. Tapi kalau terasa jijik mandilah buat kali ketiga. Muahahaha

3. Makan sehari berapa kali?
Aku suspek ni orang yang sama tanya pasal mandi tadi. Mengaku cepat!!

Tak tentu. Kadang 2-3 kali. Tak termasuk dessert dengan appetizer. Total 7-8 kali sehari kut. Hahaha. *Gelak tamak*

4. Macam Akim lah awk..
Wakakaka!!! *gelak tak senonoh* . You are the first human being yang cakap aku macam Akim. Btw aku memang tak kenal siapa Akim. Terpaksa buat Google Search dulu. (- - ")

ya ke?? Bukan kut

5. Follow bule? :)  FROM : DiahNadiah


Boleh2 je!! apa salahnya. Blog ini terbuka kepada semua manusia tanpa mengira darjat maupun harta. Bak kata pepatah 'Besar tapak tangan, Nyiru saya tadahkan'. Muahahaha

6. Kenapa kau baca buku Dan Brown?


Aku baca buku Dan Brown sebab plot ceritanya yang best dan menarik. Sekarang aku dah ketagih buku mamat ni selepas ketagih buku Harry Potter dulu.

Nak tambah lagi sikit. Buku dia ni sangat interesting sebab dia banyak berkisar kan tentang perkara yang kita tak tau. I learn a lot from this book actually. Lagi2 dalam selesaikan kod2 rahsia. *wink*


7. Who are your besties?


Luckily aku ada ramai besties in real life. Klu orang ada 2-3 orang besties. Aku ada 7-9 besties.. Tapi semua have different background and ada diantara mereka tak mengenali antara satu sama lain. :)

Ok. Cukup sekadar itu je soalan untuk hari ni. Aku ada recording lepas ni. So we meet again next time. So kalau nak tanya apa2 sila isi borang Formspring dekat sidebar tu ye. Kalau berani letak lah nama sekali. Baru best!! :)

P/S : Hutang tag tak bayar lagi. Sabar ye bagi sape yang tag aku.

6 comments:

ayaa alyy said...

byk nyer soalan dpt. hehe

Fay Nana (Cik Fana) said...

soalan semua tahap artis!

I n n z said...

next question plzz ;)

Si Kenit said...

soklan aku tersenarai, ngiahaha

Frodo Baggins said...

hye awak ...
ske tengok maria ozawa tak?


>>__<<


muahahahhahaha

WZulhilmi said...

@ayaa alyy
Taklah banyak mana. 7 je..Hahha

@Fay Nana (Cik Fana)
Betul2!!! memang menguji minda kau semua soalan2 nih!!

@ I n n z
Question dah habis dah.. Maklumlah tak popular.. Kui kui

@Si Kenit
Ko mesti tanya soalan korek hidung tu kan!!!

@Frodo Baggins
Aku tau pasal si Maria ni pun dari ko!! Ingatkan penyanyi mana rupa2nya adik beraik peterporn!! Hilang kesucian minda aku nih.. Hahah