Wednesday, June 23, 2010

Soya Rulez!!!!

Disebabkan 2 minggu ni aku terlampau obses dengan air soya so aku nak buat satu header special dengan theme soya ni. Muahahaaha. Aku tengok header tu pun ala2 jambu je. Hahaha. Nak cari gambar soya payah nak mampus!! So itu je lah yang mampu aku buat. Lagipun lantak lah kan blog aku. Even aku nak letak sailormoon punya theme pun aku punya suka ar. Ok2 enough dengan ucapan yang berunsurkan negatif daripada aku. Mari kita bersopan semula. :)


Klik untuk tumbesaran melampau

Bila korang perati header tu korang mesti perasan cartoon soya yang budget comel tu (kalau tak nampak memang buta. Besar gabak kut!!) Jangan kutuk maskot soya tu. Kesian dia wei!!. Tu je lah spesies soya yang yang wujud dalam alam siber ni. Yang lain dah pupus!! Cuba lah cari  gambar cartoon lain tak de!! Lagi satu korang tak tergoda ke dengan segelas air soya yang dikelilingi butir-butiran kacang soya yang melimpah ruah tu. Suci je aku tengok. Muahaha. << Sindrom melalut dikesan!!!

Tiba2 aku rasa macam nak buat poll pulak. Sebab dah lama tak buat. Yang last poll hari tu pasal roti. Ingat tak lagi?? Tak?? Ni mesti kes korang tak join vote sekali!!!. (- -"). Macam ni lah kawan??!! So kali ni aku nak tanya korang pasal hidangan apa yang korang suka yang diperbuat daripada Kacang Soya?? Sila vote ye..!! WAJIBBBBB!!


Sekali lagi sila vote. Langkahnya hanya MUDAH sahaja. Tick mana yang korang suka lepas tu tekan VOTE. Habis cerita. Mudah kan. Sekali lagi aku peringatkan. Sila vote!! Harap maklum. BTW aku dah vote untuk air soya (Aku dilemma sekejap. Nak vote Tau Fu Fa jugak!!). And korang boleh vote SEKALI SAHAJA memandangkan hidangan dari soya sangat sedikit. Bukan aku kedekut tak kasi vote banyak2.

P/S : For your information header ni aku bubuh sekejap je. Nanti bila2 aku dah bosan aku tukar yang lama balik. Lepas nie nak buat theme apa pulak eh? cendol???!! =P


11 comments:

Kancilbiru said...

ni lama2 putih melepak la ko dik..hari2 minum soya...hehe

Syira ITIK KEJ♥M said...

eh comel gila header haha. mana header lama nak buang terus ka? ko memang obses betul dengan soya eh?
:D :D

aku dah vote tau fu fa! eh eh terbagitahu pulak vote sendiri

Amar Amirah said...

ni memang butul2 obsess nih!:D
suka jugaak..besok nak beliiiii..tapi kat sini ade susu kcg soya yoes tu je... nak yg mak buatt..wuawuawua

cracked bunny said...

sini soya takdek.kalo ade pon,jual kat pharmacy.aneh betol

arifadela said...

setle...
idop orng bujang...
kicap tu bahan utame..

PinQib said...

hehe.. addict betul.. OK ler tuh.. tgk ler header br saya di belog sy

WZulhilmi said...

@Kancilbiru
minum soya byk2 boleh putih ke akak?? Hahaha..

@Syira ITIK KEJ♥M
Header lama simpan lagi.. Yang header mi sementara je.. nanti aku ubah yang lama balik. :)

@Amar Amirah
Sementara tunggu balik umah beli je dm kotak dulu.. Nanti mati kempunan kang tak dapat rasa.. Hahaha

@cracked bunny
Adakah soya itu sejenis dadah?? Pelik betul..

@ arifadela
Thanks wei sebab vote!! :)

@PinQib
Nanti aku check ye.. :)

Khairunnisa' said...

Saya suka tau fu fa! ♥ all time favourite.

spek biru said...

etrbaik la bro.. kawan pun suka soya gk..

Si Kenit said...

opkos lah tau fu fa o_____O

WZulhilmi said...

@Khairunnisa'
hahaha.. bagus2. nanti boleh buat tau fu fa strawberry. :)

@ spek biru
Sama lah kita!! Vote utk soya!! hahaha

@ Si Kenit
Sampai mata terbeliak tu.. Lagi extreme gila.. Hahaha