Saturday, June 12, 2010

Kepada Elmo Fans Bantuan Anda Amat Diperlukan!!

Ya! ya! Bantuan anda semua amat diperlukan. Elmo berada di keadaan yang bahaya sekarang!!! Tengok gambar dibawah!!

Sesuai betul tajuk dengan 1 Malaysia

Nampak tak!! Elmo cuma ada 2 undi je!! So kita kena naikkan undi!! Kalahkan Spongebob tu and especially Barney!!So can u guys give me a favor. Korang boleh pergi ke blog Itik Kejam

Kejam giler muka itik tu!!

Lepas tu pergi dekat sidebar dia. Kat situ ada sebijik poll macam gambar kat atas nie. Vote2!! Korang jangan vote yang lain pulak!! Elmo sahaja. Ingat!! ELMO sahaja.

Ni antara sebab kenapa aku suruh korang vote Elmo dari Sesame Street


1) Innocent
Walaupun warna dia marah. Elmo ni tak ganas!! Walhal perangai dia baik dan berhati mulia. Memang sesuai menjadi contoh kepada kanak2. Malah dalam sesetengah kes orang besar pun patut ikut contoh perangai dia. << (sangat lah skema ayat ni)

2) Cara Gelak
Aku selalu tergelak bila tengok Elmo giggles. Sangat unik bunyinya. Tak de sapa pun boleh buat. Tapi bayangkan kalau Barney gelak macam nie. Scary!! Hahaha. Tengok video nie kalau tak percaya. Kelakar!! Durasi video = 55 saat




3) Pandai Nyanyi
Walaupun suara dia agak nyaring and ala2 girly sikit macam Justin Bibir. Still Elmo boleh menyanyi dengan baik sekali. Tak percaya lagi?? Tengok video nie. Korang jangan percaya tajuk dia tulis Scary Elmo. Tak de pa pe yang scry pun. Lawak adalah. Huhuhu
Durasi Video = 19 saat

\

Kelakar giler part pizza tu boleh menyampuk nyanyi sekali. Siap suara saprano lagi. Aduhai.

Tengok semua point2 aku bagi tu!! Elmo nie memang kelakar. Sebab tu lah aku suruh korang vote dia. Hah! Elmo ada pesan kalau korang vote dia. Dia cakap :


Thanks for voting Elmo!! Muahaha

Ni sebab kenapa korang tak patut undi Barney. Tengok video nie. Wajib!! Kanak2 dilarang keras menonton video ini. Nanti fobia pulak tengok Barney kat TV. 
Durasi video = 1 minit 5 saat



Scary giler kut!! Fobia terus aku tengok Barney.Wakakakaka..

P/S : Apasal aku beria2 sangat suruh vote ni?? Mengalahkan pilihan raya sebenar!! =P.. Hahaha.. This is just for fun ok.. Jangan lupa vote E>L>M>O.  :P

Syira ko kena thanks kat aku sebab promote poll ko. Jangan terkejut pulak nanti traffik naik tiba2. (Perasan macam blog popular). Jangan marah kat aku hina Barney ko. Hehehe. Btw aku pun suka Barney gak tapi Elmo lebih sikit ar.

13 comments:

eazlye said...

perghhh...!!!!

tgh mlm tuh akuh tgok klip barney tuh..

xpasal2 dah takot kan...serabai r..

haha...

Frodo Baggins said...

cilake ...
hahahhahaha



weh, poll tuk sailormoon xder?
kompem wa undi juta2 kali!


>>____<<

Rowena Chasez said...

nak vote elmo gak...
mana link blog 2???
heheee~

Fay Nana (Cik Fana) said...

ultraman takde ke??? :(

WZulhilmi said...

@eazlye
Wakaka. Kan scaru giler barney tu. Fobia terus. Hahaha

@Frodo Baggins
Hahaha.. Mmg agak Tut!! disitu hahaha

Sailormoon?? ko tanye si itik kejam kenapa tak bubuh. Weh vote elmo ar.

@ Rowena Chasez
LInk dia ada dlm entry. Just klik dekat perkataan itik kejam tu.. Vote jgn tak vote!!

@Fay Nana (Cik Fana)
ultraman pulak?? hahaha.. Vote elmo!! Jgn lain.. Gila psycho..

Juaini Jamaludin said...

pemberitahuan, saya diserang sakit jantung ketika menonton barney anda! cisss. hahahaha. tekejottt mak! benci betulll. :(

Syira ITIK KEJ♥M said...

1. dekat print screen takleh belah betul ada tanda soal banyak2 kali, macam tak puas hati je elmo dpt undi sket HAHAHA. dahla tutup undi barney punye kasi tak nampak cessss!


2.giggles elmo cam gedix je? har har


3. weh yg video elmo yg nombor dua tuh lawak giler weh hahahaha guling2 aku gelak. dekat mana kita boleh dapat permainan canggih macam tu haha?


4. yg video barney tu skali lagi nk ckp cissssss... mule2 aku tngok mcm bese je takde masalah, siap kuar gambar family real peluk2 agi takleh belah. tibe kuar malaun T____T


anyway thanks ye kasi promot2 vote tu. :D :D

patutla tetibe vote elmo nek haha bagus2 ade inisiatif nk bejaya~

WZulhilmi said...

@Syira ITIK KEJ♥M

1. Tu sengaja buat mcm tu nanti tak nampak le org yg Elmo ni vote sikit. Eh yg barney tu ak tak sengaja tercover pulak. Hahaha

2. Memang nak kena tampor alat mainan tu. Bising. Tapi kelakar..

3. Cuba cari kat Toy R Us . Klu ade lah. Tapi memang kelakar. Yg lawak pasal pizza tu lah.

4. ko tak kira aku lagi. Mula2 tgk siap beria perati satu2 gambar nak tgk apa yg scarynya. Last2 keluar benda jadah tu. Terkojut giler aku. dah lah kuat bunyinya.. Lepas tu tergelak aku sorang2. sebab dh lama tak alami perasaan terkejut mcm tu.. Hahaha

-fickryhisham- said...

Salam bro hensem lagi kacak yakni sedara Wzulhilmi..

1. Aku tertarik kat carta undi tue. Kalo hang nak taw, aku nie walaupon dah besar panjang... aku tetap minat tengok Hagemaru sama Span kuning gigi dua tue! Serius aku tergelak kalo tengok 2 ekor malaun nie kat TV.

Tapi aku prefer Hagemaru le pasai lawak dier cam setan sikit. Dan ader unsur lucah yang sememangnyer tak boleyh diterima pakai dek akal fikiran bebudak yang maseh suci bersih.

2. Aku sokong bab Elmo giggles. Lawak bebenor~~~ Kekekee...

3. Justin Bibir?! Owhh... tue stok jambu laa...

4. Hang geng ngan aku pasai aku BELIA BENCI BARNEY (BBB) atau pon lebeyh dikenali dlm short-termnyer : 3B

5. Kalo tauke itik bace, jgn le mengamuk tak tentu pasai ekk?!

p/s : Weyh?! hang sokong team maner nie bro?!!!!

Syira ITIK KEJ♥M said...

silap besar mung, fikry! aku sudah nampak komen pnjang bejela nih aku nk mengamok sekarang!!!


Belia Benci Barney?

ia tidak besalah! jangan perlakukan ia sedemikian rupe. ia haiwan yg suci x seperti hagemaru yg kau minat itu~

WZulhilmi said...

@-fickryhisham-
@Syira ITIK KEJ♥M

Gaduh2!! Hahaha.. Kelakar lah korang nie.. Btw yang 3B tu memang lawak.. Wakakaka

Si Kenit said...

aku ada patung elmo
jgn jeles
bahahaa

WZulhilmi said...

@Si kenit
Patung Elmo tu cekik ko kang baru tau.. Haha