Wednesday, June 9, 2010

Result Untuk | Roti Ni Nak Sapu Apa??

Lalalalala. Apasal aku happy sangat nie?? Huhuhu. Mesti lah happy sebab selsema semalam tak teruk sampai nak demam. So sekarang nie asyik membuang hingus yang berlebihan je. Makin nipis kulit hidung aku asyik dok kesat je memanjang. Ok2!!! Aku bukan nak cerita pasal selsema hari nie. Karang aku cerita lebih2 kang. Ada pulak yang geli. Tu baru hingus kuning. Kalau coklat???? Eeeeee.. Hahaha

Hari nie punya entry nak buat report pasal entry Roti Ni Nak Sapu Apa?? . Macam nak buat belanjawan 2011 pulak nak bentang2 result. Padahal pasal roti je. Muahahaha. Tapi aku terharu lah. Ada jugak yang sudi vote!! Tenkiu!!! Sebanyak 19 votes berjaya dikutip!! ( Sikit je tapi kecoh lebih budak nie). Teringat lagi masa first2 buat poll dulu. Dapat 2 vote je!! T T

Sebelum tu aku telah menjemput sebuku tetamu untuk menemani aku untuk membentangkan result kita kali nie. Dipersilakan.. Jeng jeng jeng!! Miss Roti Panda!! (Apasal mata dia pelik semacam ni?)



Mana Encik Roti??? Err.. Encik Roti sakit ye tak dapat datang sebab ada serangan kulat. Bluurrrp!! (Bunyi sendawa) Opss!!!
Sekarang kita lihat result yang telah diedit oleh juri2 profesional. Miss Panda klik cepat nak start slide nie!! Tada!!


Klik untuk tumbesaran melampau

Aku tau ada yang malas nak klik kan!!! Ish korang nie. Bila nak berubah. Lalalala

Ok2 biar aku baca result dia. 

1.  21.05% - Planta
2.  21.05% - Lain2
3.  15.79% - Chocolate dan Makan macam tu je!! mendapat peratusan yang sama
4.  10.53% - Jem dengan Kaya pun sama2 mendapat peratusan yang sama
5.    5.26% - Peanut butter

Konklusinya Planta lagi popular dari Peanut Butter!! Padan lah makin kaya taukeh Planta. Mana alamat syarikat sana nak apply jadi duta. Muahaha. Tajuk segmen. "5 minit bersama Zul".. Khas dibawa anda oleh Planta. (Astaga! berangan nombor satu!!)

Selain daripada tu jugak Kategori Lain2 pun dapat peratusan yang sama dengan Planta. Jom kita tengok apa yang lain2nya??? Miss Panda sila tukar slide!! Lembap betul..



Wah! Aku memang tak sangka ada jugak yang tabur milo dengan susu pekat!! Aku ingat aku sorang je yang buat macam nie!! Siapa yang vote nie sila mengaku!! Nak tengok muka sikit. Hehehe.
Sardin pun popular jugak. Lain kali kalau aku nak buat kontest hadiah pertama bagi 2 tin sardin?? Ok tak << melalut lagi!!

Yang kari tun pun sedap oo kalau cecah!! Nyum2. Yang banana tu tak pernah lah pulak try. Tapi aku dah agak dah siapa yang bubuh. Dalam komen kat entry tu terang2an mengaku.. Lagi satu dengan yang tulis Peanut Butter.  Siapakah dia agaknya??


Jijik giler cara aku nak padam nama. Wakaka. Apakah persamaan komen diataaaas??

Hah!! Hah!! Aku tengok ada yang dah rakus klik dekat post tu nak tengok siapa yang tulis bananaaaaaaaaa dengan nuttelaaaa tu. Suka ye korang!! Ish2.. Hahaha

Ok tu je report untuk hari nie. Jumpa lagi dalam dalam poll yang lain bersama artis jemputan yang lain. Bye2!! 

Miss Panda!! Mana kamu nak lari!!!

P/S : Thanks Again bagi yang telah vote!! I really appreciate that!! Arigato!!

9 comments:

cracked bunny said...

hehhe.sini ade jual roti lembu..sebijik seh.mmg mcm lembu cume mebi dia tak meragut rumput la.nnt sha pos bile dh blk msia.hahha

v!vi@n said...

hahaha, the bread very cute leh...LOL....

Kancilbiru said...

waaa nak roti macam tu..bestnya...

Si Kenit said...

yg planta tu aku lah vote
jgn memain
ngahahaaa

WZulhilmi said...

@Sha
Jgn lupa buat entry ye. sekali lengkap dgn resepi.. Hehehe

@v!vi@n
Really thanks!! <<< Miss Roti Panda

@Kancilbiru
Miss Roti Panda kata dia takut dgn kancil.Huhu. Lagi2 yg boleh berblogging. Wakaka

@Si Kenit
Team planta!! Yeah!!

Syira ITIK KEJ♥M said...

hei, aku nak mengaku ni bahawa aku ialah orang yang mengundi roti taruk SERBUK milo dan susu pekat -___-"

aku belajar dalam segmen masakan citer ALONG yg ade siti sifir tuh. nampak macam sedap je terus jadikan ia sbg makanan ruji -__-"

TTT said...

sape vote banana?

swingoflife said...

OMG only me who voted peanut butter?? T_T
My favorite!

WZulhilmi said...

@Syira ITIK KEJ♥M
Along!!! Wakaka.. Dah lama kut aku tak tgk cerita tu. Lagi2 siti sifir.. Hahaha

@TTT
Sape ek TTT?? Zul pun tak tau.. Muahahaha

@swingoflife
Nampaknya.. Perisa itu tidak popular dimalaysia.. I'm so sorry.. mUahahaha