Saturday, June 19, 2010

Eh!! Dapat Buffered Earning Lah!!

Lalalalalala ~~~~ :))))))

Korang tengok!!! Berapa banyak bibir aku bubuh dekat smiley tuh!! Wakakaka. Tu bukan bermaksud bibir aku kena sengat dek lebah sampai bengkak or aku buat pembedahan plastik nak menebalkan bibir ala2  Angelina Jolie. Jangan salah faham. Tu  maksudnya aku happy!!

Heppi nih!! Wakaka

Seperti yang korang baca dekat tajuk entry atas. Finally!! Aku dapat Buffered Earning!!! Wakakaka. Tu pun lepas check dekat Nuffnang punya website. Konon2 nak tengok traffic lah hari ni. Sebab post entry pun lambat giler!! Risau lah jugak kalau ada 2 orang je visitors. Tapi berita lain pulak aku dapat. Alhamdulilah!! 


Sepatutnya aku publish benda lain hari nih!!. Tapi aku nak buat special entry ni untuk korang lah. Tanpa korang semua, tak de lah aku dapat benda alah nie. Thanks everyone!!. Kepada pengomen2 tegar blog nie korang memang the best!! Terharu~~~ :")

And aku tau ramai silent readers kat luar sana!! Perlu kah aku menyebut nama2 mereka??. Tak mau lah aku. Nanti tak pasal2 dapat blackmail kang. Kat korang silent reader pun thanks banyak2 ye sudi singgah baca entry aku yang agak hampeh nie!! <<< Dah macam ucapan dapat award dah!! 

So sekali lagi for the last time!!

Minnasan!! Doumo arigato onegaishimasu!! (Everyone!! Thank you very very much!!!)

Lagi satu terlupa pulak!! Kepada sapa2 yang tinggal link dekat Shoutout mix tu. sorry lah banyak2 sebab aku tak dapat nak lawat korang semua balik. Sebab Internet aku slow giler ni!!! Nak bukak blog pun header  tak keluar. Nanti aku try buat mana yang mampu ok!! *Wink*

P/S : Lepas ni aku akan cuba untuk tidak publish kan entry pasal Bufferd Earning(BE) ni lagi walaupun aku dapat BE yang lain pada masa akan datang (kalau lah dapatkan). Sebab kadang2 akan buat orang annoying dengan this kind of entry (kadang2 je!! even aku pun jealous + annoying bila orang duk post pasal BE je memanjang. Hahaha). And jugak tak nak memupuk sifat riak dan takbur. (Tak boleh blah ayat ni!! Wakaka).



~Fight and push harder for what you believe in, you'd be surprised, you are much stronger than you think~


11 comments:

✿nenek moden✿ said...

tahniah ek dpt..hehe..kena blogwalking kerap la ni..hehe

Si Kenit said...

kan dah dpt
aku lah yg klik tu
hahaaa

Fay Nana (Cik Fana) said...

hari ni semua org buat entri buffered earning. haha!

Syira ITIK KEJ♥M said...

waahhhh tahniah2

kini, katakan tidak kepada keseorangan di dalam hutan!!!

kata kila said...

belanja aku cepat!gahahahah

Pisyek said...

jelez gile ah~ haha... XD

Ery Farieha said...

waaa besnyee.
tahniah2

Hapiz Rahman said...

tahniah! haha

Roronoa Zoro said...

mcmna nak buat BE nie.. cepat buat entri ajar kami.. gyahahaha... lol~

WZulhilmi said...

@✿nenek moden✿
@Si Kenit
@Fay Nana (Cik Fana)
@Syira ITIK KEJ♥M
@kata kila
@Pisyek
@Ery Farieha
@Hapiz Rahman
@Roronoa Zoro

Thanks untuk semua wishes!! :)

Linglung said...

congrats derr..gua xpernah dpt pon..buffered earning tu pun gua tak tau apa..keh keh keh..