Tuesday, June 8, 2010

Banyak Pulak Mukus Hidung Ni

For the first time sejak aku berblogging nie lah kali pertama aku update blog paling lewat!!! Siapa2 yang tengah tertunggu2 post daripada aku (Ada ke???), mintak maaf lah sangat2. Hari nie tak mampu nak perah otak sebab karang aku perah2 karang hingus yang keluar!!. Ya!! dengan secara rasminya aku ingin mengumumkan aku telah dihidapi selesema. And bagi kes aku kalau selsema bukan stekat keluar hingus kuning je. Malah dia akan menarik badan aku untuk demam sekali. Uwaa!!! Lenguh2 dah badan aku nie. Cadang hari nie tak nak update pun blog hari nie. Sebab tak larat. Tapi aku gagahkan jugak nak menaip entry yang tak seberapa nie.

Slurp. Slurp (Bunyi sedut hingus). Esok aku akan try update entry yang lagi mantop lagi ye. Hari nie tak boleh lah ye. Lagi2 dah telan ubat selsema yang akan menyebabkan aku rasa nak beradu. So jumpa lagi nanti. :) 

Btw mukus tu adalah istilah hingus dalam bahasa biologi. *wink*



P/S : Apa yang rasa masin2 nie. Garam ke??? Eh!! Hingus!!!! Tisu! Tisu!!!

5 comments:

Kancilbiru said...

selamat mengelap hingus....hehee

Si Kenit said...

tulahh
kata aku lagi
ngahahaha

Si Kenit said...

bluwekkkk
eee yucks =.="

kk said...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bahahahahaha banyak betol eeee aku

hellioz said...

macam sedap je
gyahahaahahaahah~