Wednesday, June 16, 2010

Cupcakes Bukan Untuk Makan Ke??

Semalam dapat tau yang Katy Perry dah keluar MV baru untuk single terbaru dia iaitu "California Gurls". (Macam gedik kan perkataan Gurls. Girls sudah). Aku dah dengar lagu tu. Macam tak best lah pulak. Aku lagi suka lagu dia yang lama2. Tapi yang baru nie mungkin kena amik masa kut nak suka. So aku tak berapa kisah lah sangat apa2 pasal perkembangan lagu ni. Tapi semalam bila dah keluar gambar2 pasal MV dia tu. Terkojut aku wei!!. Cuba tengok gambar nih!!

Cupcakes telah menjadi sebahagian perhiasan baju kecik. Aiyo!!!! Minah belakang tu pakai donut pulak!!. Rambut dah macam anime.. (- -")

Tu bahan makanan cik Katy oi!! Buat main2 pulak. Walaupun aku tau tu cupcakes palsu. But still macam pelik pulak aku tengok. Kenapa tak letak sambal ayam je terus ganti cupcakes tu.  Tak paham aku. Ni nak jadi adik Gaga ek?? Tolong lah jadi normal balik!! Dah muak pulak aku tengok benda2 pelik nie. Dah menjadi trend pulak sekarang pakai baju2 pelik bagai ni. Cukup2 lah Gaga sorang buat wardrobe merepek meraban tu. Haisssh!!


Ok lah. Cukup2 lah aku merungut tu. Banyak komplen pulak aku ni. Biar lah kan orang tu nak pakai apa pun. Hak dia!!. So aku nak berfikiran terbuka pulak sekarang. Terima je lah apa yang patut. Saya sokong Katy Perry!!. Muahaha. (Ayat2 tiba2 jadi intonasi pasrah).

Sebelum tu lupa pulak nak bagi tau kat Katty Perry. Kalau nak datang Malaysia jangan pakai macam ni!! Bukan apa kalau guna cupcakes tu macam tak kena je. Sebab orang Malaysia ni jenis kuih2 diorang bukan cupcakes!! Betul!! Kalau orang muda2 tau lah tapi kalau tanya makcik2 bukan diorang tau pun cupcakes tu apa. Sebab cupcakes belum cukup terkenal lagi dekat sini.

So sekarang aku nak bagi cadangan kitar tukar cupcakes tu dengan kuih lain!! Ok tak idea ni?? Muahahha. Kalau Katy pakai kuih ni. Mesti orang Malaysia semua kenal!!  Malah populariti semakin meningkat!! Ini kuih special punya!! Semua Melayu, Cina, India tau punya. Tada!!!


Ok tak? Ok tak!! Karipap version!! Baru ketimuran sikit.. Nyiahahaha

P/S : Tak pasal2 dari Katy Perry jadi Katy Karipap pulak. Wakakaka

13 comments:

Kancilbiru said...

eee tak baik tau...nak tayang, tayang betul2...hahahaah

Syira ITIK KEJ♥M said...

nilah bangang namenye~

ps:macam nak tiru gaga je minah nih? ai,,menumpang populariti nampak?

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

laaa...teruknya dowang wat begitu..mcm ta senonoh pulak...muahaha...pelik2 tapi benar..T.T

Fay Nana (Cik Fana) said...

gaga oo lala~

haih gagap tengok haa~

cik panadol said...

yeke bukan utk makan?ingtkan bile katy perry dah buat cupcake tu cm tu...lagi la berselerah nk makan!!hahaha

cracked bunny said...

haha.sokong karipap.lawa sikit.yg cuppacakes tu lain mcm ajee gayenye.kng pk lain kangg.hee

Si Kenit said...

cuba letak kuih pau
baru gebu, muahahaaaaa

bellar0ssa said...

uihhh...cupcake ke situ pula.huhu

swingoflife said...

Migosh. I seriously hate her if she really want to dress like GaGa!
We have enough with JUST ONE fame monster!

ravishingpeacock said...

LOL..ade ke karipap..but make sense lor

Nina Nurziana said...

hahahha! comel!!

WZulhilmi said...

@Kancilbiru
Jangan Kak!! nanti kena banned terus. Tak dpt tgk Katy perry dah.. hahaha

@Syira ITIK KEJ♥M
Tu lah pasal. Dh ler dia kutuk gaga. Tapi ikut plak? tak paham...

@♥PrinCeSs KellY Eun♥
Memang agak tak senonoh. Macam lucah pulak tgk.. Kah kah (sopan plak aku ni??)

@cik panadol
Hahaha.. Nasib baik letak dekat situ. klu letak kat tempat lain?? berselera tak?? Hahaha

@Fay Nana (Cik Fana)
Wakaka.. gagap ek? tu baru Cik Fay Nana tengok. Klu mcm makcik Kampung?? Pitam terus. Muahahah

@ cracked bunny
Klu dia pakai karipap tu sopan lagi kan. Hahaha. sungguh ketimuran

@bellar0ssa
hahaha.. idea yang bernas kan? bernas ke????

@swingoflife
Don't worry she got her own identity.. :)

@ravishingpeacock
Ada.. klu dtg malaysia kena lah pakai jenis karipap. Huhuhu

@Nina Nurziana
Hahaha. Sekali pandang memang comel. dua kali pandang~~~~~~ Hahaha

hellioz said...

karipap?

memang STYLE!
gyahahahahhaah~