Tuesday, June 15, 2010

Ko Buat Lawak Ke Nie?

Pagi tadi bukak blog macam biasa. (Seperti biasa tiada 30 komen yang perlu dimoderate). Lepas tu tekan lah view blog. Sebab nak check Shoutout Mix. Lepas tu tengah2 scroll kebawah tiba2 ternampak....
*Sila fokuskan bijik mata anda pada bulatan MERAH sahaja!



*pengsan terus!!*

9 comments:

B.E.R.Y.S said...

haha..dia main cak cak kott.. ;p

Si Kenit said...

bhahaa
dia takmo keluar lagi lah tu
malu2 tenuk

bellar0ssa said...

huhu tu yang kadang2 aku mls nak tukar2 ni.kang de plak pape yg ilang..

cracked bunny said...

cube jampi2 sket2

Liyanaa. said...

ai pun sama macam tu tadi, ada keluar code apa tah keh keh keh :(

Fay Nana (Cik Fana) said...

sebab ko mintak komen sampai 30 follower lari kot. :P Just kidding...:P

~Ann~ said...

haha.. cian sampai pengsan ek... agagaga

WZulhilmi said...

@B.E.R.Y.S
Tu lah sempat lagi nak main cak2 waktu pagi2.. Hahaha

@Si Kenit
Tenuk tu pemalu ke? Hahaha

@bellar0ssa
A'ah. memang pun kadang2 nak ubah sikit. Mula lah ada yg tak keluar. sabo je lah.

@cracked bunny
Jangan jampi karang dengan2 blog nie sekali hilang.. T T

@Liyanaa.
Yake? mungkin time tu tengah mereng kut. haha

@Fay Nana (Cik Fana)
Tu lah. demand sangat. Lepas tu dpt karma.. T T

@~Ann~
Hampir2 pengsan lah. Tak pengsan lagi.. Hihihi

Syira ITIK KEJ♥M said...

eh ade je aku tengok neh~ aku tunggu jadi followers nombor 100