Saturday, June 26, 2010

Upacara TAG (Time Aku Geram) Bermula!! PART 1

Lalalalala

Serious weh!!. Hari Sabtu dengan Ahad memang hari yang paling aku kurang gemar betul lah. (Dalam dunia blogging lah). Sebab tak ramai yang update and baca blog. Mana korang pergi hah???.  Ni mesti keluar makan or tengok movie sampai tak ingat kat blog.  T T 

Ok2. Hari ni bukan entry nak meluahkan perasaan secara terbuka. Tapi aku nak melangsaikan hutang yang dah sebulan aku dok simpan. Hutang apa? Hutang tag mengetag ni. Dah berkulat2 dah aku biar tag2 ni. So hari ni aku nak langsaikan semua sebelum ada yang busuk baik hati nak bagi aku tag lagi. Muahahaha.

TAG 1

Daripada :
Puan Amer a.k.a Si Kenit



Keterangan :
Dia ni memang suka kumpul tag banyak2. Lepas tu dia buat sekali harung. Bagus kan strategi dia? Tapi yang jadi mangsa orang yang kena tag. Amik ko 5 tag sekali dapat. Ko memang KEJAM Liza oi!! T T . Tapi tak pe aku pikir sudut positif. Tu maknanya ko ingat lagi kat blog aku kan?? :)

Section (a)
10 fakta tentang aku
- Lelaki
- Pan Asia <<< Perasan!! Melayu ar
- Student
- Minat pergi ke kedai beli makanan
- Ayam masak merah
- Tak popular
- Kaya dengan budi bahasa (Wakaka!!)
- Suka dengar lagu
- Soya Maniac
- Cendol Hunter

10 perkara yang menakutkan aku
- Ulat bulu versi debab besar bila picit keluar darah hijau
- Psychopath
- Perompak
- Extereme believer
- Kemalangan
- Atheist
- Rumah Tinggalan

Tak boleh pikir dah..

10 perkara yang aku selalu sebut
- Elo!!
- Lalalala
- Muahaha
- Wakaka
- Tada!

TU je kut. Banyak sangat 10 nye pun

10 perkara yang amat bernilai bagi aku
- Family
- Friends
- Lappy
- Handphone
- Jam tangan
- Pets
- Blog
- Followers.. :)
- Trust
- Hope

10 "pertama kali' dalam hidup aku
Banyak lah wei.. Tak terkira  dek fikiran. T T (Tak larat nak taip!!)

Section (b)

Suka melukis tak?
Suka!! Tapi depends kepada mood.

Bosan2 suka wat apa?
Makan!!! Hahaha. Blogging lah..

Kenapa siput babi jalan lambat? haha :DD
Siput babi bukan mengesot ke??

Cute tak orang yang bagi award nih? hahaha just kidding :)
Aku lagi cute. Muahahaha..  Cute lah. Dah dia bagi award!! :)


Yeah!! Award!!

Section (c)

Thank and link the person that give the award
Thanks KENIT!! 

Contact said blog and let them know they've won the award
Ok!! ^-^

State 7 things about yourself


- Lelaki
- Pan Asia <<< Perasan!! Melayu ar
- Student
- Minat pergi ke kedai beli makanan
- Ayam masak merah
- Tak popular
- Kaya dengan budi bahasa (Wakaka!!)
Hehehe (Copy paste balik)

Section (d)

Tindakan anda bila dengar bunyi kilat & petir
Tutup TV!!!

Reaksi bila orang mengutuk anda
Pasrah. T T

Reaksi bila terjumpa dengan artis fav
Terbeliak biji mata sekejap

Maxis or Celcom?
Lalalala

Tiga bad habits
Tak terpikir pulak.. Hurm...

Apa yang anda lakukan bila orang lain sibuk dengan hal anda
Buat pandangan hina

Adakah anda mempanyai ramai peminat?
Sorang pun tadak..

Apakah reaksi anda bila terkentut busuk/kuat di khayalak ramai
Lalalala

Yes!! Dah siap tag pertama!!! Fuh!! Macam berlari 100 meter rasanya buat tag ni. Tag pertama ni aku tak nak tag2 sapa2 sebab aku sangat baik hati. Cukup2 lah aku menderita sorang. Tapi tag yang kedua tidak!! Hehehe..

P/s : Tag ini terpaksa dibahagikan kepada dua part sebab ada problem dengan HTML. Rasa macam nak lempang aku rasa!!

3 comments:

Si Kenit said...

time kasihhh
tapi aku dah buat lamaaaaa dah
kahkahkah

http://lizamer.blogspot.com/2010/05/hutang-tag-3.html

swingoflife said...

Done.
http://swingerz-swingoflife.blogspot.com/2010/06/just-for-fun.html

amirahsamat said...

hahaha .kenapa ulat bulu versi debab .
haha .
funny . :P