Tuesday, June 29, 2010

My Heart Will Go On (Duh!!)

Lalalala~~

Masuk hari ni genap 2 hari aku rasa macam something wrong. Aku pun tak tau apa yang something wrong. Tapi yang pastinya macam aku rasa macam tawar hati nak update blog. 


Bapak sedih intro aku taip. Hahaha. Korang jangan salah paham pulak wei! Aku bukan nak berenti blogging. Tak terpikir pun. Just korang tau lah setiap orang ada time mood dia up and down. And now it's my turn pulak dapat mood tak best.. ~SIGH~. Korang pun tau kan sejak akhir2 nie aku asyik buat entry berkaitan makanan je. Aku pun dah naik muak. Apatah lagi korang. Sekarang aku nak bual2 kosong dengan korang. OK?  ^.^v  << Baru belajar buat sign ni!!


Yang paling dasyat sekali bila sekarang ni makin kerap pulak aku dengar lagu2 Celine Dion. Ya!! Celine Dion. Artis yang paling kurang aku dengar dalam senarai music playlist aku. Memang aku dah buang tebiat betul. Tapi suara dia sedap oo!! Kalau aku nyanyi dengan dia. Macam langit dengan bumi. Suara aku mesti sayup2 je dengar dari belakang.

"Are you serious Zul!! Isn't your voice just same level with me??"

Btw semalam aku perasan blog aku dah capai 100 followers!! Terharu~~~ T T.. Serius aku tak percaya boleh capai sampai 100.



 Ini antara sebab aku still tak percaya :

1. Blog ni langsung tak berinformasi. Tak de tutorial nak cantikkan blog ke atau tips nak naikkan traffic blog
2. Design blog yang terlampau simple + amatur. Budak2 tadika pun boleh buat lagi bagus.
3. Hari2 dok bebel pasal makanan sampai dah terlari konsep blog. Dalam pikiran baik tukar Strastruck ke  Starbucks.

But still ada jugak yang sudi follow.. Thanks wei!! 

Kat sini aku nak bagi info sikit lah. Bila korang dah follow aku korang jangan lah pulak harapkan aku nak follow korang balik. Sebab aku bukan jenis "I follow U, U follow I". Aku tau ada yang amalkan benda ni. Tapi tak pe lah sebab tu style korang. Aku tak halang pun. Tapi dalam konsep aku. Bila aku follow certain blog. That means aku dah komited dengan blog tu. Maksud komited disini maknanya aku akan baca setiap entry baru blog yang aku dah follow tu. And kalau tak de sebarang masalah beruk-band aku ni. Aku mesti tinggalkan komen. That's for sure. Cuma cepat or lambat je yang bezanya aku tulis komen tu. Dan aku tak mengharap pulak kalau aku follow blog korang, korang pulak wajib nak follow blog aku.. :)

Tapi jangan risau aku still akan buat lawatan mengejut sambil bawak kuih ke blog2 lain. And kalau aku rasa topik tu intersting aku akan komen. Jangan risau aku ni jenis tak kedekut komen. :). <<< Baru aku perasan yang aku cakap macam nie seolah-olah macam aku dah dapat 1000 followers.  Padahal... T T

Ok2 tak mau serius2 dah. Korang tau tak Trailer Harry Potter & The Deathly Hollows dah keluar!! Check Trailer tu kat bawah ni. <<<< Tiba2 (- -")



P/s : Kan bagus kalau ada 100 followers and at the same time dapat 100 komen.

4 comments:

Fay Nana (Cik Fana) said...

100 follower 100 komen? haha! aku ade 99 follower aku harap dpt 99 komen gak. :D ehh apesal kite ade sindrom same ni? haih... oh harry potter aku dah lame tinggal citer ni semenjak twilight mengambil tempat di hati ini. :D

Syira ITIK KEJ♥M said...

ek eh wajah aku terdapat di dalam kotak kecik itu! :D :D

anyway entri ini sangat best. aku salut org yg tidak mengamalkan 'i follow u, u follow me back'. contohnye kalau datang orang tah mane-mane surh follow blog dia yg 100% fact haramjadah aku nak follow.

ps: nak tengok hp kena baca balik buku dia, lama sngat dah lupe dah *_*

LyAbUbLeX said...

trailer harry potter! cm best!!
pasti tgok!!

WZulhilmi said...

@ Fay Nana (Cik Fana)
Cepat2 hi5!! hahaha.. NI lah sindrome yang sihat..

Laa kenapa tgk twilight?? tak best lah.. =P

@Syira ITIK KEJ♥M
Akhirnya ada jugak yang sokong aku. Ingatkan tak de orang pikir macam tu.. Hahaha..

@LyAbUbLeX
Bagus2!! pergi serbu wayang bulan 11 nanti..