Friday, September 10, 2010

Rumusan Raya

Lalalala~~~

Hari ni gila penat! Lepas sembahyang raya pagi tadi terus pergi singgah rumah sanak saudara semua. Semua dibuat dalam keadaan rushing. Makan pun aku tengok budget satu rumah setengah jam je. Lepas tu baru gerak rumah lain pulak. Tu semua sebab nak kejar Sembahyang Jumaat pukul 1 karang. Lepas dah habis Sembahyang Jumaaat tiba2 kawan call ajak pergi raya rumah kawan2 pulak. Owh! Gila busy!! Sampai baju melayu pun tak sempat tukar!! Balik2 rumah terus terbongkang tido.    

But the good news is.. Banyak gila jenis makanan yang aku dapat rasa!! Sadly aku satu gambar haprak aku tak tangkap. Ni akibat terlampau excited semua jenis kuih-muih/lauk-pauk semua bagai kat depan mata. - -". Terus langsung lupa!! So besok maybe, MAYBE ye!! aku akan buat proper entry. Hari ni aku buat simple je memandangkan mata ni rasa macam nak terkatup aja bila2 masa. Bye2!! << Gila cepat cakap selamat tinggal!! =P

Ni kuih feveret aku nih!! Tadi jumpa gak kat satu umah makcik nih. Memang rasa nak suruh dia tolong bungkuskan satu plastik nak bawak balik rumah. - -"



5 comments:

cracked bunny said...

oit oit.selamat hari raya
lama tak dtg cni.busy la org lain beraya org disini ade kelas dr lepas subuh smpi msuk isyak. :(

WZulhilmi said...

@cracked bunny
Selamat harii raya!! oh! kesian betul!! banyakkn sabar ye.. Nanti hari ko nak beraya kat malaysia akan sampai juga.. Sekarang ni anggap lah sebagi jihad kecil ye.. Hwaiting!!

F.I.C.K.R.Y said...

Hahhaaa... kuih loyang nie fevret aku hehehehee~!!!
Giler excited hang sampai suruh makcik tue tapawkan untuk hang~
:p

star said...

aku beraya dgn parents je..ble ntah nk g rumah kwn2...cuti pn skjp jer huhu

zety said...

senang je buat die..kuih kuih kuih..belagak pulak mak minah ni:P
anyway selamat hari raya:)