Thursday, September 23, 2010

Lepas Party Pesta Pulak!!

Bwahahahahaha... - -" <<< What the heck!!

Ok.. ok sorry for that disturbing intro. Bila dah buang tebiat + guilty tak update blog semalam tu lah jadi macam tu. Siyes start dari semalam my life dah jadi kinda busy. Semua assignments kena buat secepat mungkin sebab due date dia sekejap sangat. Plus!! Aku siap lagi tolak tawaran dari kelab koir untuk buat performance untuk opening konvokesyen(Betul ke eja nih?) this year! Hilang side income aku!! Ye lah, udah lah ko pratice semua tak datang. Lepas tu ko tiba2 muncul waktu performance sebenar orang lain nyanyi lagu Negaraku ko nyanyi lagu Pokerface!! Tak pasal2 Naib Counsellor tu naik pentas lempang aku. T____T

Btw this year convo gonna be huge!! Sebab semua poster dah tampal bagai siap tulis aktiviti2 macam. Aku lupa pulak nak amik gambar tunjuk kat korang. Tapi antaranya macam ada program 'The Apprentice', 'Pertandingan Akhir Idola Kecil', 'Top Host'. Siyes aku baca pun dah nak gelak kuat2! Nasib baik tak ada aktiviti 'Gadis Melayu' dekat poster tu. Kalau ada mesti aku meraung dah tak hingat dunia. - -". 

Dengan adanya Konvoksyen maknanya mesti ada Pesta Konvo. Kalau dah ada Pest Konvo memang CONFIRM!! banyak gila gerai akan dibuka!! Especially gerai2 makanan!! Gila excited! Muahaha. Tiba2 mata aku dah bertukar jadi mangkuk laksa mee.. - -"  Nanti kalau ada kesempatan memang aku akan cover story Pesta Konvo tu nanti in the next entry.

Pssst!!! Btw aku ada dengar rumors Siti Nurhaliza nak datang buat performance! Sila terkejut sekarang! Sebab aku pun terkejut dengar. And I really doubt about it! Sebab ko ingat murah ke nak bayar persembahan Tok Ti tu!! Sebab konvo last semester pun cuma panggil Ramli Sarip and A. Samad Said!! See the difference!! Btw aku sempat tangkap gambar dengan diorang sebab aku ada perform untuk last sem. So terus boleh pergi backstage kejar Ramli Sarip. Padahal bila kawan Chinese aku tanya. 'Itu penyanyi kan? Lagu apa dia popular?". Aku terus nganga kat situ. Siyes mana lah aku tau dia popular lagu apa. Tapi memandangkan dah status dia artis wajiblah tangkap gambar dengan dia lepas upload dekat Facebook bagi semua orang jeles. Soal ko tau lagu dia or tidak tu dah jatuh soal kedua. Gila tak senonoh perangai - -"


Sorry about ayat semua macam orang rushing gila nak taip. Lepas tu gambar pun tak de!! Gila ko pemalas nk letak. Bukan sebab apa hari ni ada Quiz!! Kena study. Uwaaa!! Yelah, yelah nak bagi memaniskan sikit entry ni aku letak lah gambar satu..

Ni time masa Opah Oprah graduate! Happy ye!!

P/s : Party Kuih Raya Jumaat malam ni!! Tapi yang Kuih Tart dah abis aku telan.. - -"

11 comments:

aYaz said...

ohohoh...
sila menjamu selera kat pesta konvo tu nnt eyh..

*sila jemput jugak ke pesta konvo upm*

wanie said...

haaa pe kate suh utm panggil oprah dtg nk?? eh, knapa aku sbut utm tibe2 ni? miahahahahaha! ko bukan utm pun kannnnn :P

nnt ajk lah aku jln2 kt tapak konvo ye!~

Fay Nana (Cik Fana) said...

wahh macam ade kolaborasi dengan media prima je pesta konvo ko tu. LOL!

Kancilbiru said...

whatt??? tokti nak datang??? ini tidak adil..

swingoflife said...

Hehehehe been missing your entries dude. All the best in your studies alright =))

WZulhilmi said...

@aYaz
Hahaha.. bila pikir balik rasa excited nk mkan.. - -".. Org luar leh masuk UPM ke klu nk tgk konvo?

@ wanie
Oprah nk dtg sini?? Berangan gila weh!! Klu stit aku doubt boleh dtg.. oprah aku rasa 10 kali ganda doubt boleh dtg..

@Fay Nana (Cik Fana)
Media prima versi celup.. Gila kelakar nama2 program.. jatuh imej aku sbgai student yang berfikiran kreatif dan inovatif.. hahaha

@Kancilbiru
Nanti sy upload gmbr dia dulu baru kak niza boleh cakap.. 'eee jelesnya!!' hahaha.. skrg ni tak confirm lagik..

@ swingoflife
Thanks A!! Hahaha..

aYaz said...

dtg tgk konvo x bleh ar,
seat tetamu 2 org aje..
kalo mau mkn2,jenjalan dalam kampus tade hal la..
nak jmpe org yg amik skrol pn bleh,but b4 and after program abes la...

(aku konvo 101010,insyaAllah..)

WZulhilmi said...

@aYaz
wah! tak lama lagi tu.. happy graduation day!! :)

aYaz said...

thanx...
rajen2,sila la singgah upm ek...
^_^

F.I.C.K.R.Y said...

Pak Su, teringin arr nak tengok gambaq Pak Su graduated!!!

WZulhilmi said...

@aYaz
insyallah.. :)

@ F.I.C.K.R.Y
tak de maknanya!!! =P