Saturday, September 4, 2010

On The Way!!




Waktu korang baca post ni, aku dah ada dalam bas nak balik kampung halaman!! Weee!!! Walaupun again aku kena duduk selama 9 JAM dalam bus ni. Tapi disebabkan kali ni nak balik kampung. Aku sanggup bertahan!! Semoga aku selamat sampai ke destinasi yang ditujui. Amin!!!

Korang yang nak balik kampung jugak tu sila BERHATI2!!! Lagi2 yang bawak kenderaan sendiri!! Kalau dah nak ngantuk tu sila menyanyi kuat2 seiring dengan lagu dalam radio atau minum Starbucks coffee untuk ketahanan mata yang lebih lasak!!.  Lagi afdal kalau tido sekejap kat tepi jalan kalau mata dah macam zombie nak otak. See you again!! Tapi at my kampung!! Miahahahaha

CUTI 2 MINGGU BERMULA SEKARANG!!! :))

11 comments:

aYaz said...

yeay...
selamat berhari raya...
slmt smpai destinasi yg dituju..
wee... ;)

cEro said...

ooo balik kampung!!!
oooo balik kampung!!!
oooo balik kampung!!!
hati riang!!!

F.I.C.K.R.Y said...

Aku doakan agar hang selamat sampai ke kampung halaman yang terchenta~

wanie said...

ko mst dh smpai umah kan? kan? kemas umah tu!!! tolong masak kt umah tu!!! sapu daun2 kering kt hlaman umah!!! bakar lemang tu!!! jgn bakar meriam!!! JANGAN BAKAR RUMAH JUGAK!!!


kikikiki..saje kasi letak 3 tanda seru mcm yg ko slalu buat :P

WZulhilmi said...

@aYaz
@cEro
@F.I.C.K.R.Y

Thanks guys!! :))... Ni mesti masing2 dah ada kat umah nih!!!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

balik kampung...lagu sudir berkumandang...selamat

WZulhilmi said...

@ wanie
@ b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
Thanks untuk kamu juga!! :))..

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

hoyeahhhh~~~cuti 2mggu juga eyh?...happy holidayyyyyyy~~~~

star said...

Bestnye cuti 2 minggu,ak ni cuti 5 hari je,tu pn 2hari cuti kene apply huk3...
raya ni ape spesel kt umah ko?buatla rumah terbuka ke,leh ak g hahaha

WZulhilmi said...

@ ♥PrinCeSs KellY Eun♥
semua budak U cuti dua minggu kan?? best betul!! :)

@star
Ko tu dh keje... mana boleh cuti lama2.. nanti berhabuk lab tu kang.. hahaha.. entah lah.. aku pun tak tau umah aku buat apa tahun ni..

star said...

Being a working girl Sucks!huhuhu T T

time dpt gaji jelah best hehe