Thursday, September 2, 2010

Pizza Hut Here I Come!!

LALALALA!!!!

Hahaha!! Gila psycho sampai intro pun ada berlambak tanda seru lepas tu semuanya pulak caption lock. Punyalah menunjukkan happy yang tak terkata!! Akhirnya si antisosial WZulhilmi akan keluar hari ni pergi makan2!!!! YUHUU!!! Setelah terperap dalam kepompong hodoh and tiap2 hari loser berbuka puasa  sorang2 sambil tengok variety show. Hari ni semua itu akan berakhir!!

Dengar rumors!! Kitaorang (Kata nama ini sah2 menunjukkan bukan aku buang tebiat keluar sorang2, tapi keluar beramai2!!)  akan makan Pizza Hut untuk berbuka puasa!! Double happiness!!!! ^-^

Akibat terlalau gembira, terus jadi psycho pergi cari gambar Pizza Hut dekat laman web dia... I know!! Loser right?? Miahahaha.. <<< aku agak risau dengan keadaan aku sekarang. Gelak pun macam dah tak betul.


Astaga!! Terkeluar2 saliva aku tengok gambar kat atas tu. Piza Ayam Sinar Ramadhan!! Nama pun dah macam suci giler. Mesti sedap!! Miahahaha. Tiba2 air Ramadan Fizz tu pun rasa sedap tiba2. Slurrpppp!!!



Spagetti Bolognise!! Memang wajib beli!! Tapi yang lain pun nampak sedap gak. Dilemma!! Dilemma!!


Chicken Wings ni pun wajib kena beli!! Memang dah terbayang aroma dia tiba2. SILA BERTENANG WZULHILMI!!! Ok2. Sampai sini saje aku nak bebel. Dah nak siap2 pegi keluar ni. Stay tuned for any updates!!

P/s : TOLONGLAH JANGAN TAK JADI!!

12 comments:

Kancilbiru said...

chicken wings dia mmg sedap..jangan ko lencong dah ler..hehehe

Liyana Lunia. said...

OVERNYEEE

aYaz said...

ish3...
tak terliur pun....
ngehehe...
(cume mengidam,hua3..)

niesh™ said...

aduhh.. sedapnya... nak ikut awak blh ? haha ;D

kata kila said...

mak aih aku pun teringin dah ni!

wanie said...

dear wzulhilmi,

anda kesepian buka posa sorg2 sblm ni? anda perlukan teman? ayuh! mesej lah saya di talian 010-982736542427 (mcm num kat indon sbb num pnjg)

anda pasti tidak akan brbuka posa smbil tgk variety show!

HAHAHAHAHAHAHA! padahal, ko dh nk balik kmpg dah :P

wehhhh, tu lah ko..duk bilik single lg..aku nk join ko x kasi :P btw, aku dpt imrec kt utm tu..tp, x tau lg nk g ke x T___T

jom piza! :)

cEro said...

air liur aku dah melelh macam yoyo...
semua salah ko WZ...
hehehe

F.I.C.K.R.Y said...

Akhirnya rancangan review makanan kembali ke udara seperti biasa. Rupa-rupanya tema western hari nie ekk?!

Tak boleyh blah arr nama pizza tue. Memang akan bersinar-sinar kegirangan arr tyme korang mencekik pizza tue sambil dengaq Sinar FM miaahahaha~

Ditambah pulak dengan kenyamanan air Fizz tue.. Perghh~!!!

Ko memang suke psycho aku hahahaa~

WZulhilmi said...

@Kancilbiru
Setuju sangat dgn akak. memang chicken wings dia wajib beli.. sy tak akan melancong kemana2.. makan je.. miahaha

@ Liyana Lunia.
Memang over.. ni first time dpt kluar masa bln puasa.. T T

@ aYaz
Mengidam lagi teruk dari teringin tau.. so pergi pizza skrg sebelum terbawak2 samapi mimpi

@niesh™
Boleh je.. jom2.. tapi bawak duit lebih sbb nk belanja aku.. miahaha

@kata kila
Jom2 pergi pizza sama2 klu teringin sgt.. tapi ko jadi tukang tuang air aku ye.. miahahah.. kau bagi upah lah.. =P

@wanie
Siyes klu aku call betul2.. memang bangla mana akan jawab.. so jgn harap aku akan terpedaya.. Fikir lah lah elok2 ko nak study kat mana.. jgn sbb abang2 kat sini ko dh kabur mata!

@cEro
Siyes mmg geli kau bila aku terbayang saliva ko jatuh macam yoyo.. lagi2 klu ko hirup balik.. EEEEEEE// hahaha.. apa lagi lpeas ni kita kluar ar sama2.. :)

@F.I.C.K.R.Y
ko mmg suka kan entry makan2 ni.. nanti aku buat speciual pizza hut punya.. hahah..Btw aku tak dgr sinar FM.. taste org tua je dgr.. miahahaha =P

star said...

tak terliur pn hahaha psl br mkn pizza baru2 ni kekeke...
btw,xde pic sendiri ke?nk gk tgk rup sbnr pizz yg korg mkn tuh...

WZulhilmi said...

@star
cis!! nak riak lah dpn aku nih.. hahaha.. don't worry akan aku updatekan pasal pizza tu nanti.. :)

star said...

@WZulhilmi

riak dikesan!haha ok2 ak tunggu..