Saturday, September 4, 2010

Giveaway Dari KancilBiru Dah Sampai!!!!

Lalalala~~~~

Hari ni nampak gayanya special sikit lah ye. Sebab ada 2 entry! Bukan senang ye nak dapat peluang nak update berkali2 dalam waktu sehari. Tapi maklum le dah dapat CUTI 2 MINGGU terus datang rajin nak meng'hapdate' blog secara tamak setiap hari!! 

Uuuu!! *Bunyi Kagum*. Surat apakah ini?? Tawaran dari syarikat rakaman kah??

Entry hari ni aku nak bagi tau korang something yang agak riak sikit. Tengok tajuk pun dah tahu pasal apa kan? Aku dah menang Giveaway dari blog KancilBiru .Owh! Sungguh gembira! Bukan apa. Ni jugak for the first time aku menang something daripada dunia blog2 nih. Kalau tidak asyik kalah aje memanjang kalau masuk apa2 jenis contest. T T

Tapi tajuk gila kecoh konon2 hadiah tu baru dapat tadi padahal dah 2 minggu lepas dapat. Maklum le ak bagi alamat rumah bukan alamat kolej. Lepas tu kena tunggu waktu cuti baru boleh tengok depan mata. Tapi tak pe lah. For the sake of this entry. Aku buat2 dapat hari ni lah. =P

Owh lupa nak bagi tau. Aku menang hadiah ni sebab aku adalah orang yang paling banyak komen dekat blog ni. Memang terkojut lah weh! Sebab kat blog ni berebut2 semua orang nak komen. Kalau hari ni ko dapat no1 dekat list top commenter tu, nescaya keesokkan harinya ko akan jatuh ke no2 atau no3. Gila dasyat pembaca blog KanciBiru nih. And info tambahan aku komen kat blog tu secara ikhlas ye. Tak terpikir pun nak menang apa2. Tup tap tup tap tiba2 nama naik. Owh rezeki!! Miahahaha..

Ok. Meh2 tengok apa yang ada dalam bungkusan ni!! Apalah agaknya!!

Kotak kayu apakah ini!!! Excited bukan!! Kalau ketuk kat kepala memang sakit. 


So cepat teka apa yang ada dalam kotak tuh!! Lebih memudahkan korang aku bagi pilihan jawapan lah ye. Sebab nanti mula lah ada yang kata dapt TV lah, Radio lah padahal kotak tu kecik aje. (- -")

(A) Jam Tangan
(B) Rantai Tangan
(C) Pen Berdakwat Basah

Cepat! Cepat teka sekarang!! Dah sedia?? Jawapannya ialah!!

Tada!!





(D) None of the above!! Miahahahahaha!!. Aku dapat set alat menulis yang lengkap lagi bergaya!! Wuahahaha!! Walaupun benda ni nampak remeh. Tapi bila orang bagi secara percuma terus jadi macam berharga!! Thanks Kak Niza again for this!! ^ - ^


P/s : Teringin jugak nak buat giveaway!! Kalau bagi kotak mancis ok tak??

12 comments:

aYaz said...

congratz...
:)

Syira ITIK KEJ♥M said...

CONGRAPTS!!!!

star said...

wow ade org tu dpt hadiah!hehehe yg plg best,dapat bungkusan yg dipos kt kita,rasa cm spesel gle...hehe seronok nk bukak hadiah tu..

sbb tulah dpt kad raya mmg best!

ps:ak xdpt kad raya pn thn ni,org dok bg e-card je huhu
psps:sape suh ak xbg kad raya kt org len!huhu

WZulhilmi said...

@aYaz
@Syira ITIK KEJ♥M
Tak kan congratz aje!! bagi lah sedikit ucapan ke.. hahaha

@star
Betul2!! Tu baru satu.. kalau dpt 5 bungkus mmg lima kali ganda kegembiraan!! hahaha

cEro said...

cayalah WZ...
ko mmg gempak!!!
yeah!!

Anonymous said...

set alat tulis tu berharge giler bagi seorg pelajar jurusan,,,hmmm eh u jurusan pe ye cik star?

kene bukk entry lame2 nie...

Kancilbiru said...

ko pakai jer la isinya...kotak buat luku kepala orang...hahaaha

wanie said...

kikikikih. baru nk teka adiah kreta kancil..tp, sbb nnt takot ko ketok kotak tu kt kpala aku, aku x nk jwb kreta kancil ah :P

Encik Tikus said...

kotak tue cantik.

WZulhilmi said...

@cEro
Thank you encik cero. Ko bila lagi nak buat giveaway?? haha

@ Anonymous
memang sangat berguna utk waktu exam.. cik anon sila tuliskan nama lain kali. Sungguh curios nak tahu siapa.. =P

@ Kancilbiru
Idea yang bernas.. Kalau siapa yang degil. memang ketuk sekali! Lecturer pun tak terkecuali..

@wanie
Jawapan ko membuatkan aku nak ketuk ko!! Muat ek kereta kancil dalam kotak haluuusss tu?? hahaha

@Encik Tikus
memang cantik. tapi klu ketuk orang boleh berdarah~~ (- -")

F.I.C.K.R.Y said...

Smart jugak hadiah kotak mancis tue.. Boleyh wat cucuh kat daun kering. Aku nie kekurangan sumber bahan api nak bakar sampah-sarap nie huhuhuuu...

aYaz said...

erkk...tade ape2 lg ucapan mlaenkn 'congratz'...
ade lg..
omedetou..!
(hakhak...)