Friday, December 10, 2010

Nampaknya Christmas Awal Ya Tahun Nih. LOL!

Tajuk ko tulis macam ko pulak sambut Christmas. LOL! Bukan apa. Semalam akhirnya si antisosial ni keluar jugak ke bandar untuk menikmati sedikit hiburan. Wakakaka. Sebenarnya jumpa kawan2 lama je. Dah lama tak jumpa. Rindu betul time dulu2. T__T. So decide punya decide lokasi pilihan adalah di treng teng teng! Lembah Pertengahan!!!! 

Mid Valley lah!

Nak cakap pasal perjalanan pergi ke sana? Bila dah lama tinggal KL semua dah berubah (tak lah semua KTMB still lembap). Lepas tu kena tukar 3 train!! ALONE!! Bayangkan punya berani nya aku ni redah sorang2. Puji lah sikit  diri sendiri sebab selamat pergi dan selamat pulang. - -". Salah masuk platform?? Jangan lah cerita. Terpaksa pura2 taip something kat handphone padahal mata ko melilau cari papan tanda lepas tu naik escalator nak tukar platform lain.. Tapi muka budget cool lah. 

Bila dah sampai kat Mid. Siyes! Macam ko dah complete satu episode Amazing Race! Terharu! Owh ya! Sekarang kan musim Christmas. So memang tak terkejut lah dengan hiasan pokok christmas yang tumbuh melambak2 dekat situ. Mengalahkan decoration masa raya! Memang dah macam kat overseas dah! Except bila ko dah keluar dari situ. Eh apasal hangat pijo nih???  MANA SALJI??SALJI?? Oh fantasi di dalam shopping complex rupa2nya. - -"

Tema kali ni kat Mid maybe Suasana Christmas di dunia toys kut! Bergantung2an Tedyy Bear dimerata tempat! 

Hai! Saya Teddy Besooo! Cutenya kan saya. Tapi malangnya saya telah diikat dengan dawai di leher supaya menggelakkan sebarang kecurian. *Baru nak amik bawak lari!*
Memandangkan aku bersama2 dengan kawan2 yang completely hantu gambo! Tiba2 rasa nak camwhore  muncul tiba2!!

Muka excited macam tak pernah tengok toys.


Muka excited kedua seolah2 bersyukur dikeliling pokok Chrismtas. - -"

Is it me or memang gambar ni cantik? Ok buat profile pic kat FB sekarang!!

Siapa suruh lubang hidung beso sangat!

Bersama dengan Encik Yusof kita. Nih bakal model Malaysia ni. LOL!

Owh! Kepada Encik Faris dan Encik Sham! Gambar anda berdua tiada dalam entry nih! Lupa blutut lah!! Tak leh korang tumpang glemer sekali. Ish2. Ke ke ke.

As for dinner!!! (Nak juga selit gambar makanan!)

Fish & chips! Bagi ku ini tidak mencukupi!!

Ada banyak lagi snacks yang aku bedal hari tu. Tapi lupa nak amik gambo!! Uwawawa! Tapi cukup lah satu je. Sebab kawan aku kata blog aku ni dah jadi blog makanan dah. T__T. Ok ok more to fashion tips lepas nih. *PITAM!*

17 comments:

zety said...

actually dekat mid awal awal lagi dah buat perhiasan krimas ni, start dari ipad baru launch kot dekat sana.30hb 11 dah ade dah menatang ni..

Fakhrur Razi berkata said...

ala pergi mid xnk ajak
dekat jer pun
hohoho

aku nk bwk lari satu bear tuh
warna coklat
beso gle owh
kalau sorg bawak pun xlepas
hahaha

ps: laki xpe wat amazing race sorg2 =.="

star said...

Hha phm perasaan amazing race tu LOL beriye2 tukar2 transpot,cr arah haha tinggal nak ade detour je...weh syoknye bjln2!i wanna holiday!!!

Fakhrur Razi berkata said...

btw betul ke kau dh potong rambut hari tuh =.="

Umie Nadhirah said...

Mesti ade makanan...hehehe..WZULHILMI gemokkk XP...ok,tipu...!!haha

WZ kim slm kat En.Yusof tu ^^ ekekeke.

Yui_Wani said...

Pokok itu berwarna hijau :3

Syira ITIK KEJ♥M said...

eh eh !

aku pun ada amik gambar depan pokok krismas pakai baju belang2. tapi dekat mines ah. mid belum sempat gi tengok lagi....

btw mid ada sale x ?

nulhazwany abdul malik said...

lembah pertengahan , buruk sgt kalau dlm bm en. hehe

klaka la :)

Fay said...

ohooiii midvalley! sungguh lama x pergi. x sanggup nak redah azab KTM tu. =.=

nak tukar konep blog daripada makanan kepada fashion? wow. interesting. nanti rindu aku nak tengok gambar makanan-makanan ko. :D

WZulhilmi said...

@zety
semestinya. promosi meti start awal2 klu tak mesti org komplen. :) Ni sesuai betul jadi duta Mid valley siap ingat tarikh lagi!

@ Fakhrur Razi berkata
mana lah ak tau ko duduk kat situ. Nanti aku ajak ok? (konon. LOL) Eh aku potong rambut lah. kenapa? nampak lebih menawan kah? LOL!

@star
kalu dia bagi roadblock tak ke haru!! Klu nk holiday ko pegi lah buat sakit ke apa. LOL!

@ Umie Nadhirah
Amboi gatai na! LOL!. Bagi lah email sekali, no ic, no hp senang dia nak contact balik! LOL!

@Yui_Wani
ya betul! tau tak kenapa dia warna hijau? sbb dia menjalankan proses klorofil! - -"

@Syira ITIK KEJ♥M
mesti lah ada. Year end sale. Naik pitam tgk semua kedai. Haissh. apsal kedia makanan x de diskaun2 nih?

@nulhazwany abdul malik
MMg buruk. no wonder x guna BM

@Fay
ak punya satu stesen je naik ktm tu. so boleh lah tahan lagi. TAPI ASYIK FULL MEMANJANG!

cEro said...

hahha, aku pon gi mid gak..
ntah2 kita berselisih tp tak kenal, kan??

star said...

Kalo bc entri ko,mcm2 benda sbnrnye ak nk komen,tp ble bukak je post a comment,mesti xingt dh ape die,so komen bnda 1st yg ak ingt!Sllu jd cmnih - -"

F.I.C.K.R.Y said...

Wahh! Ni la entry yang aku pernah baca yang banyak terselit gambar Pak Su...

Wahhh! Sakan nampak berjalan² dekat pokok ru tu kehkehkehhh...

Aku suke semua gambar tapi gambar yang ke~5 nampak lebih cun dan seksi. Memang kalo buat gambar profile kat fesbuk menjadi idaman stalker pompuan yang mengendap wall blog Pak Su nanti...


Dan part yang paling penting, mesti nak selit gambar makanan jugak kan?

Hhuhuhuuuu... bikin perut bertambah lapar jer malam-malam buta ni..

*pitam*

WZulhilmi said...

@cEro
Siyes?? Klu jumpa betul2 mmg aku nganga kat situ!

@star
simptom2 nyanyok??? bahaya nih. Cpt minum anmum!(?)

@F.I.C.K.R.Y
sengal. ni nak apa ni puji2 ni. Btw seksi?? LOL! tak boleh blah! mana lah aku buat pose2 seksi kat situ pak ngah oi! Muahaha

wanie said...

ehhh ko pergi mid blkg uma aku je ni? LOL! :P

ehhh mlm smlm ak g mid! hehe..tgk narnia midnite^^ kalo x, mst dpt jmpa ko kannnn..nk sainnnnnn~

WZulhilmi said...

macam artis pulak ko nk mintak sain. LOL! Best betul lah MID! bertuah dekat dgn umah. Huh!

Afiefah Safieni said...

baru ingat nak curi bearbear yg besar gedabak tu.!!