Sunday, December 5, 2010

Aktiviti Pada Hari Minggu

This is a quick update! Sebab tak de sape baca entry pada hari2 minggu oi! LOL! Lagipun tengok lah update pukul berapa? Lewat giler. Oh ya! Today I got myself a new haircut style! LOL! Yelah kan, dah 2 bulan tak potong sah2 lah macam orang hutan. Bukan apa. Tak sempat lah, Busy dengan exam semua, mana ada masa nak fikir semua2 ni. Sekarang ni dah free. Apa lagi!!

Konon2 nak lah buat style rambut macam ni.

Gila smart dowh! (playdoh?) Ke ke ke. Ada hati jugak aku nak buat macam Jaejoong ek.  
Tapi memandangkan aku tau nak buat style cam gini at least makan masa 2++ jam. Terus cakap "Potong biasa ya". LOL! Lagi pun waktu cuti2 siapa nak tengok weh! Buat menghabiskan beras je. Miahaha. (Owh! Gila! Aku dah riak secara tak langsung!) T__T

At the end aku rasa rambut aku ni jadi macam ni. (Ke perasaan aku je?)

Fuyooooooooo!!!!

 Cool apa!  Emma Watson yakni seorang perempuan kelihatan hot dan style dengan rambut ala2 maskulin ini. Apatah lagi aku yang lelaki ni mempunyai style rambut yang sama. (ayat penyedap hati)
Lantak ko lah! Janji tak de orang pandang sinis kalu nak pergi kedar runcit Ah Chai nanti! Oh ya btw sebelum aku potong rambut tu, aku ada singgah satu kedai makanan ni. Tapi aku cerita next entry ya. Entry yang ini aku tunjuk yang basic2 je macam roti or snacks yang sempat aku rembat lepas habis makan. Ehem! ehem! Ni semua untuk supper semata2 ya. 

Ni bukan Nasi Pattaya. Tapi Tuna Egg Roll.

Yang ni aku lupa lah pulak nama dia. Tapi lebih kurang adalah tulis biskut2 last dia. Tak membantu langsung. Tapi rasa dia macam cloud 9 melekit2 tapi versi ada roti bukan coklat. Korang bayangkan lah sendiri!
There's one more! Tapi aku dah ngaaap dulu sebelum gambarnya diambil. Tu roti biasa2 je. Tak letak pun tak apa. Korang pun tak heran lah. So semua ni lah benda2 yang aku buat pada Ahad ini. Memang bosan kan? Kalau buat realiti TV. Sah2 rating seco'et je. - -" 

Ok see ya in the next entry. 

14 comments:

Fay said...

Oh nak buat style Jaejoong ye. mungkin kau dah terpikat dengan gaya rambut dia sebab selalu nampak muka dia tertempek dekat aku punya blog? harharhar

ohh style emma watson pun okey ape kemas gitu.

tuna egg roll tu mcm sedap je.

cEro said...

arghh!!! jgn cerita psal rambut...
ia buatkan aku fobia dgn si penebas rambut aku dulu..
arghh!!!

WZulhilmi said...

@ Fay
Chit! haha.. ak sbenarnya dari dulu dh aim rambut mamat ni. hanya waktu sahaja yang membataskan niat aku itu. Wakakaka..

@cEro
A'ah ko kan pernah trauma dgn penggunting rambut! skrg rambut mcm mana? dh ok kan? LOL!

ema サニ said...

hahaha~ dh agak mesti fay ada kalo ada bab2 jaejoong ni..nape ekk korg suka dia, dulu ska changmin, comey gtu~ aww..haha

Liyana Lunia. said...

agak agak i buat rambut mcm emma watson HOT TAK? kalau hot jom kapel (?)

WZulhilmi said...

@ ema サニ
Hahaha.. dia kan bakal isteri mamat tuh.. mesti ada lah.. Boleh nampak keterujaan ko sdistu ye terhadap changmin.. wakakaka

@ Liyana Lunia.
Uit berani ke potong pendek macam tu. Kang potong, malam2 meroyan nk rmbut pjg balik.. hahaha

Fay said...

ehemm ehemm? bakal isteri? wow! kalau ramai yg menyebut ni mcm konfem je jadi kahwin dengan dia. LOL!

star said...

LOL puas aku cuba bygkn rupa ko..dok teringt rmbt time zmn skola rendah Haha

Umie Nadhirah said...

Ape spesel sangat sal makanan ni weh??

Klo x sebut makanan lam entry kau cam x sah je idop..

Ilham Thursday said...

tak rock la potong rambot..

WZulhilmi said...

@ Fay
LOL! ko kena lah hari2 sebut 44 kali. Insya Allah.. akan berhasil!

@ star
Chit! Tu zaman gelap lah. mana sama! LOL!

@Umie Nadhirah
Banyak speselnya!! Wajib kena buat satu entry untuk menjelaskannya. ko nk baca? klu nk sila request ye! Miahaha

@ Ilham Thursday
aku nak jadi penyanyi balada tu yg potong rambut.. kui kui..

Fakhrur Razi berkata said...

weh potong rambut juga ke?
tiru ak ;P
rambut kau dh stylo hape
huahua

gmbr yg first tu ak xdpt tangkap rupa egg roll dia o.O"
cm pelik je

WZulhilmi said...

@Fakhrur Razi
Miahaha.. best apa tiru2 org nih.. LOL! utuk single baru maknanya kena ada style rmbut yg baru juga.. LOL!

Fakhrur Razi berkata said...

perghh
leak kan sikit utk aku psl single baru nih
huahua