Wednesday, December 15, 2010

Giveaway Edy: Terbang Jauh-Jauh

Bak kata pepatah English "Be careful what your wish for". Disebabkan hari ni mood nak masuk contest/giveaway datang membuak2. Mula lah mulut tu ringan aje buat pengumuman rasmi macam rela je masuk semua benda bagai. Last2 Pang!!! Amik ko kena tag join giveaway! Uwawawawa!

Padahal berkoyan2 lagi tag tak berjawab. Tu lah siapa suruh  selamba badak ko kata "Padahal tak de siapa pun tag" dekat last entry. Last2 jadi ayat sumpahan. *bunyi petir*

Ok ok tak guna menyesali perbuatan yang lepas. Marilah kita berfikiran positif dan menuju ke hadapan. Tag giveaway kali ini datangnya DARI MISS FAY NANA YANG BAIK HATI LAGI BUDIMAN. << Apa kes Caps lock??

Giveaway kali ni ialah: GiveAway Terbang Jauh-Jauh daripada Encik Edy! Owh ya untuk makluman Encik Edy anda sungguh bertuah ye. Sebab bukan senang WZulhilmi nak masuk contest/giveaway bagai ni. Sebab dah pulih dari trauma lah aku berani masuk giveaway ni. So sila bagi saya menang kalau tak nak bagi trauma balik. LOL!

Fuyooo! Abstract gila header! Macam mana nak buat daripada ayat jadi muka orang!
Hadiah giveaway dia pulak, fulamak. Dari luar negara tuh! Ni hadiah yang aku paling berkenan sekali antara ketiga2 hadiah yang dia offer tu.


Bukan dompet syiling tu lah! Ish korang ni! Buang tebiat apa? Nak buat apa? Beli sayur? LOL! Tengok bahagian kiri tu. Ya. ya Key Chain itu. Nampak tak kemahalannya? Siap timbul2 lagi corak dia. So kalau dapat satu memang aku gantung kat beg lepas kalau naik bas ke apa ke nanti aku hanyun lah sikit bag supaya semua orang nampak aku ada key chain dari BEIJING CHINA!! *Petanda awal riak. Sah2 lah ko tak dapat*

Btw pemenag yang akan dapat bukan seorang malah 30 orang!! So chances untuk menang agak besar untuk semua orang. But different in my case. T___T. I'm not a lucky kinda guy. *kembali ceria*. So siapa2 yang nak masuk, simple pimple sahaja. Just buat satu entry pasal giveaway ini. That's all. Tak perlu buat cerita ke, slogan ke, apa ke just one nice entry. Easy peasy right? Even ko nak tulis simple satu rangkap pun boleh. Cuma aku je yang macam, terlebih excited buat panjang2.

Selepas itu aku kena lah tag sorang ye. Treng teng teng!


Tu dia! Ni blogger terkenal nih! Entah nak masuk ke idak. Maklum lah tag dari blog picisan je. Mana perasan. =P

P/s : Encik Edy kalau dah start buat cabutan bertuah tu tulis lah at least nama aku dalam 5-6 kertas ye. So kebarangkalian nak naik nama tu tinggi lah sikit. *Tambah lagi faktor tak menang. Banyak songeh*  

10 comments:

Fay said...

ye saye memang BAIK WAHAI ENCIK WZULHILMI YANG BUDIMAN (sorry tetiba keyboard aku capslock dengan sendirinya.)

good luck eh? kalau kau menang share2 la eh? sebab aku jugak kau menang kan? kan? kan? hahahha

WZulhilmi said...

aku menang?? WAKAKAKAKA *gelak tak senonoh*. Jangan harap lah. Tak mungkin! Gud luck to you too! :D

cEro said...

gud luck weyh!!
hahahha

Umie Nadhirah said...

masuk contest lagi? wuhuuuu..rajinnye....GoodLuck WZ!!!!! Ko pasti menang^__^

Cikbelog said...

gud luck for GA..tak penah lagik join GA..ehehehe

E.d.Y said...

thanks sudi join..nak tanya dah jadi follower ke?i put ur name under KIV list 1st..any update plz inform...

Liyana Lunia. said...

alamak aku malas ah nak mausk sebab aku tahu AKU AKAN BOLOT 30hadiah tu terus WKKAKAKAKA terima kasih tag saya syg <3

butterflyana said...

Good Luck! ;)

Raji berkata said...

huhu ramai nyer join nih owh
terus terbatal niat xD

WZulhilmi said...

@ cEro
Thanks! I really need a lot of those.

@ Umie Nadhirah
Tiba2 dtg mood nk masuk contest. hahaha. Thanks!

@Cikbelog
try lah masuk. mana tau boleh menang! :D

@ E.d.Y
seriau baca KIV tu. LOL! Nanti ak follow. Tapi kena menang ye. wakakaka

@Liyana Lunia.
Chit! mmg pun ko tu suka sgt menang!!

@butterflyana
thanks!! :D

@ Raji berkata
Alasan tak solid langsung! LOL!