Wednesday, December 22, 2010

Banyak Betul Aktiviti Sejak Akhir-Akhir Ni

Aku buat apa dalam 2 hari ni sampai tak update blog??? Mesti banyak sangat aktiviti yang aku buat sampaikan penat nak taip apa2 entry pun. TEEEEETTTT!!!! Salah bebeno! My life is not like popular elit socialite macam a.k.a cucu Hilton nak pergi pelbagai function, awards bagai apa. So there is nothing to blog about. Tu aje sebab sebenarnya.

Tapi orang kata kalau nak jadi blogger terkenal (LOL!) ko kena update selalu baru traffic naik. Bila traffic naik semua orang akan mula bercerita pasal ko. BERANGAN! Bagi aku lah lebih baik aku tak update daripada buat sebarang entry merepek. Ceh! Konon lah entry aku bagus. Padahal... LOL!

Dulu masa duk hidung berhingus lagi dalam dunia blogging. Memang traffic lah dok asyik kejar setiap hari. Last2 diri sendiri penat. Yelah dok setiap hari mengejar. LOL! (Banyaknya LOL! Sindrom LOL apa!) Sekarang berblogging sebab apa?? Senang je. Aku berblogging sebab aku suka membebel2 dalam tulisan(apakah?). In reality aku tak de lah peramah bagai macam ni. Lagi2 kalau strangers. Sah2 lah ko tanya sepatah aku jawab setengah patah. Tak reti aku nak berbual2 nih. Hahaha. Tapi kalau dah kenal rapat. You wish you don't know me. Pot pet pot pet. LOL! Tapi po pet po pet yang berinformatif lah. - -"

Jadi kembali ke persoalan pertama tadi. Buat apa 2 hari ni? Pergi kenduri kahwin ke? Majlis bertunang ke? Majlis khatam Al-Quran ke? Lagipun tu ajelah majlis2 sosial yang ada kat kampung. What do you expect? Ada dance party dekat Dewan Orang Ramai? LOL! Mau kena serang satu kampung. Kalau ada pun aku tak pergi lah. Berdosa tau tak! Fuyoooo! Padahal basic majlis kenduri pun tak pergi. Ni bukan sosialis tapi antisosialis. Yelah nanti aku try pergi sebuah. Lagipun dah lama tak makan lauk ayam masak merah dengan air sirap cair. (Makan aje!)

So basically ni je yang aku dok buat setiap hari

Menjadi datuk bandar di Cityville. Thanks to Cero. Ko dah bagi aku addict main - -". Jadi jiran aku cepat!!

Menyambut Krismas di Pet Society

Membuka restoran mewah basically orang tua ganyut yang selalu datang

Kena kejar dengan raksasa berbontot tebal dalam Tomb Raider

Dan cuba menghabiskan novel yang brilliant ini, sampaikan rasa nak stop belajar nak jadi symbolist expert.



Jadi macam mana? Interesting tak hidup aku?? Meh aku tolong jawabkan sekali dengan perasaan bangga. 

"YES IT IS!!"

9 comments:

Syira ITIK KEJ♥M said...

minat kau bace novel dan brown eh?!

best sangat ke? ayat dia susha nak paham tak? maksud aku dia pakai english yg bombastik ke english yg simple2 ?

:D

WZulhilmi said...

@Syira ITIK KEJ♥M
mula2 ak ingat mcm tapi sebnarnya biasa2 je. Mudah nak faham! Bagi aku ni lah novel yang mmg tak boleh nk berenti baca lepas Harry Potter. Sampaikan semua siri dia aku beli. which is The da vinci Code, demons and angels dgn yg kt gambar tu. Gila brilliant punya story!!!!!! tak bazir duit beli.

Fay said...

ko memang ada sindrom LOL. lebih dari lima LOL aku kira dlm entri ko nih? -_-"

cityville n best ke? adik aku pun dok main benda ni hari-hari. O.O

Yui_Wani said...

Facebook! Game! <-----saya punya hidup. hahahahah!!!

star said...

Org tua ganyut?LOL yelah dlm gmbr tu mmg sume beruban je,apsal xde org muda???weh aku masih lagi tak mampu main game fb,sbb slow gile gile gile gile tenet+laptop aku!!!Haha tp ak men nancy drew,skg ni br nk main Agatha Christie:And the there were none,tibe2 rasa berminat nak beli novel die...leh aku buat gk bookmark tu nnt hehe

WZulhilmi said...

@Fay
ak dh disyaki mengidap sindrom LOL. - -". eh best tau cityville tu. Excited main. tapi tu lah i need more neighbour!!

@Yui_Wani
Ni mesti pernah main semu ajenis game kt FB.. muahahaha

@ star
org muda ada tapi dekat restoran lain yg low class. yg mewah2 terus byk org tua dtg. - -"
eh best ke nancy drew?

Ain Zulaikha said...

best kot game ni, addict sampai tak tidur malam, tp sekrang ni dah jarang dan kurang dah main game ni

dan awak buat entry merepek merabab ke apa ke tetap satu entry sebab ini blog awak suka hati awak nak buat entry apa.. :)

WZulhilmi said...

@Ain Zulaikha
yup! dan entry itu bagus atau tidak adalah subjektif. Masing2 punya pendapat. :D

star said...

best weh game tuh!tp agak susah gk,kene tgk gk walkthrough die...

ps:xde org len ke yg main Nancy Drew selain aku n adik beradik aku kt M'sia nih???