Sunday, December 12, 2010

Bibliography WZulhilmi : Banyak Betul Tanya!

Fuh! Seharian main Dota sampai terlupa aku ada blog. LOL! Ada  siapa2 reti main Dota? Aku main dah sehari dah nih still tak menang sekali pun!! Kenapa? Kenapa???!! Tu baru level normal. Belum lagi yang atas2. Uwawawawa! - -" Ok lah aku stick dengan Plant Vs Zombie je.

Memandangkan hari ni hari Ahad. Ini bermakna boleh lah aku buat entry tag! Kalau buat entry sungguh2 kang bukan ada yang baca pun. Sebab hari minggu kan?? Lagi pun ni bukan blog celebrity! Letak gambar satu keping pun komen fuyooo beratus! *unsur hasad dengki*

Tag hari ni ya datangnya daripada treng teng teng!

Encik Leo empunya blog ElectroCute . ^__^. Eh! Wait a minute! Bukan Encik!!! Tapi Cik! Ehem! Ingatkan lelaki tadi sebab mostly orang guna nama Leo ni lelaki macam Leonardi DiCapriao. And Leo ni mostly simbol yang berkaitan dengan singa. Rowr! Sejak baca buku2 Dan Brown ni konon2 macam dah pakar beno lah benda2 berkaitan yang dengan simbol ni. - -"

Rasa macam kena kejutan electric tengok header Cik Leo kita ni. *Buzz* Maybe kalau kita kena electric jenis ini kita akan jadi cute dengan serta merta?

Mari mulakan!!

Author : WZulhilmi
Published by : Starstruck Publishing, Inc
Price : $ 24.90 (10 % discount with MPH member card)

 Section A : General

Name : WZ
Full Name : WZulhilmi. Mana boleh letak nama real betul2. First rule in social networking. Never reveal your personal details suc as full name, IC number blah blah.  - -"
Siblings : 4. Ni tak pe kan revealed?
Eye Colour : Hurmm. Dark brown?
Shoe size : Ni tag apa ni? Tanya saiz kasut??
Height : Cukup2 lah kalau nak jadi model kat Malaysia nih. LOL!
What are you wearing right now : - -"
Favourite Number : Aku selalu tertanya2. Kena ada ke fovourite number? Bagi aku tak perlu kut. So tiada.
Favourite Drink : Aha!! Ehem! Ehem! Air Soya, Jus Tembikai, Horlicks, Vanilla Cream, Teh Ais.
Favourite Month : Lah! Ingatkan nak tanya favourite food lepas ni. Baru nak excited jawab. Secara spesifik tak de. Tapi kalau yang banyak2 cuti tu memang favourite aku lah tu.
Where do you live : Hah! Ni lagi satu. Tak boleh reveal info ni sepatutnya! LOL!
Hair : Way too general. Ni tanya pasal apa ni? warna ke? jenis ke?
Favourite Breakfast :  I'm not a breakfast person

Section B : Have You Ever
Broken a bone : No. Dan tak pernah mintak pun.
Been in police car : No! I wish my school pernah buat lawatan ke Balai Polis. Selalunya kat Balai Bomba je.
Fallen for a guy/girl in a short period : Dah mula dah nak korek2.
Fallen asleep in school : Pernah lah!!
Broken someone heart : Depends what the other person feels about me.
Cried when someone died : - -"
Swam in ocean : Pernah! Terapung lebih tepat lagi.
Sat by the phone all night waiting for someone to call : Depends on how important that call might be
Saved Emails : Pernah ler oi!
Been cheated on : Nope.

Section C : What

Your room looks like : Satu katil King saiz. Bantal ada 9. LOL!
What is right beside you : Side mana? Kiri kanan?
What is the last thing you ate : Biskut bersalut krim Strawberry!

Section D : Ever Had

Chicken pox :  Yes. Kena minum banyak air kelapa time tuh! Hahaha
Sore throat : Absolutely!
Stiches : Yup!

Section E : Do You

Believe in love at first sight : Tak
Like picnic : If there are a lot of foods. Then I would say yes!

Section F : Who

Did you last yell at : No one
Was the last person you dance with : Fuyoooo! Soalan macam duduk Amerika. LOL!
Who last made you smile : Smile tak de. Gelak berdekah2 ada.

Section G : Final Questions

What are you listening right now : Owl City - FireFlies
What did you do today : Main Dota!
Are you the oldest : No
Indoors or Outdoors : Both

Section H : Last Person Who

You talked on the phone : Ma sis!!
Made you cry : No one
You went the mall with : Nampaknya Christmas Awal Ya Tahun Ni. LOL!
Who cheered you up : Nampaknya Christmas Awal Ya Tahun Ni. LOL!

Section I : Have You Been To

Mexico : No
USA : No

Section J : Random

Have a crush on someone :  ^-*
What books are you reading now : Dan Brown : The Lost Symbol, Japanese For Dummies
Best feeling in the world : Banyak!
Future kids name : Uit! Tak terpikir lagi.
Do you sleep with stuffed animals : No
What's under your bed : Lady Gaga
Favourite sport(s) : Badminton. Tapi dah lama tak main.
Favourite place : Food stall!
What do you really hate : Aku suka dapat tag! Tapi tak suka jawab tag. Gila honest!
Do you have a job : Part time blogger. Wakakaka
What time is it now : 3:27 PM


THE END

6 comments:

princeduyong said...

huyoo...panjang oooo...

Raji berkata said...

hahahaha
klakar2 ;D
bgus gak tag kau nih
xD

awat lady gaga bwh katil kau? =.="
btw aku lom prnah lgik kena chicken pox O_O

ps: jantina Leo diragui awal2
hak2 =.=

Fay said...

gila panjang tag. aku dapat dua tag mcm ni tapi x terbuat-buat lagi. -___-

Umie Nadhirah said...

WZ bukan nama sebenar ke????

UMIE NADHIRAH <-- KANTOIII =.="

WZulhilmi said...

@princeduyong
memang panjang! mula2 ingatkan pendek last2 tgk bawah. fuyooo! LOL!

@Raji berkata
uit tukar nickname kah? LOL! Lady gaga kan Monster LOL! Ko pun keliru gak ek dgn jantina Leo? Hahah

@ Fay Biak ko tunaikan tggjwb ko sbg seorg blogger. Wakaka.. Mmg panjang~~ Ak ada byk hutang tag lagi nih.. T___T

@Umie Nadhirah
Dia kata full name maknanya ken ada bin sekali lah. Hehehe. Habis lah ko umie org leh check ko nye profil!!

cEro said...

What do you really hate : Aku suka dapat tag! Tapi tak suka jawab tag. Gila honest!

Memang honest habes ko ek??
hahaha