Sunday, October 2, 2011

Opinion Needed For My 'Celebrity' Planner Board. (Edisi Beramah Mesra Dengan Readers)

Sepatutnya hari ni (Ahad) nak lukis tema untuk Celebrity Planner Board aku sebab dah 4 minggu masuk kolej tapi still kosong je board tu. Sebagai menepati konsep 'bilik ku syurga ku' wajib lah buat-buat bilik tu macam ada orang. So hias le lawa-lawa. Aku bet ramai yang tengah blur-blur ni. Apa ke tebiat budak ni tetiba sebut Celebrity Planner Board? And since when WZ is a Celebrity?!!!

Ekhem! Ehkem! *bunyi bersihkan tekak(?)*

Let me explain. Bagi yang senior reader blog ni mesti dah tahu. Yang junior-junior sah-sah tak mengerti? Kok ye betul? Ni lah bendanya... sebenarnya! (what the hell 'nya nya' begitu banyak dalam satu ayat)

Ni Tema untuk  August 2010 - Candy Land

Adn this pulak Tema untuk September 2010  - Japanese Style
Lepas 2 bulan pada tahun itu, dah terus tak nampak batang hidung lukisan dekat whiteboard. Maybe time tu Pre-depression state datang semula. So terus whiteboard jadi kosong sampai lah ke 2011. T__T So this time around aku nak buat balik. I mean untuk tema bulan Oktober. So guys, ada cadangan tema apa yang best? Pelis jangan kata tema bunga-bunga. Bilik aku bukan dihuni oleh gadis-gadis bershawl hana tajima berprint flora dan fauna diantara umur 15 hingga ke 20 tahun.

Kalau ada yang tema yang menarik nanti aku lukis dan updatekan dekat entry yang lain beserta kredit nama korang sekali ok? Perghh! WZ dah main kredit-kredit dah sekarang.

Khas untuk readers yang jenis "Eh! aku curios gilaaa gambar-gambar ni dekat entry mana hah? Link pelis." You busybody guys can click here:

12 comments:

Fay said...

buat tema angry bird. kbai. :D

Kiheee said...

aku junior rupanya. HAHAHA.

buat tema nerd, sebab ko kena wajib nerd skang. HAHA.

wanie said...

tema the sims! #antisosial :(

WZulhilmi said...

Guys! what is this!! Think about something out of the box. grrrr.

Aujinz said...

tema Lanunnnn.. koh koh koh

Umie Artoqiemie said...

marker kau ade kaler lain dak? kalo ade buat kalerful sikit.. buat tema makanan =)

aku dah cam sangat gambar kau tu repost balik.! haha.

wanie said...

ayokkkk double u zee dah marah :P

okay la, okay laaa. pakai tema pelangi boleh? beli marker pen yg mcm2 kaler tu. lukis pelangi, ade pemandangan indah sikit. hihi ade burung berterbangan. haaa nanti bila stress, pandang whiteboard tu mesti rasa tenang sikit. hihi

Kiheee said...

kalu mcm tu ko buat tema kotak.. think out of the box la kunun, hahah.

xpon buat pixelled arts, nampak cantekk.. aku suka. hahaha.

or ko tampal je gambar2, mcm grouping kat situ.. hurmmm

dan seriously, me no creative, sbb tu lecturer aku selalu sruh aku tukaq course.. hakhakhak.

-Incek Fik- said...

Serius kau memang berbakat dalam duni doodle ni. Kiut-miut lukisan ko tu.

Ada seni.

Bagi yang tak reti menghayati, boleh terjun sungai sekarang. Sekian.

-Incek Fik- said...

typo pulak

*dunia

ayumiyoshida said...

hahah aku igt menda alah ni dah berkubur dah.

okay out of the box.

hmm, mula mula kau fikir menda apa yang kau nak sangat tapi special yang err maksud aku boleh buat hadiah untuk diri sendiri kalau berjaya. tak payah la fikir kinder bueno sebab menda tu senang dapat. then setiap bulan kita kan ada test, ASSignments bagai, jadi kau lukis ah benda tu sebagai penggalak untuk study lol. ko paham ke?

err contoh macam aku. aku nak sangat album JYJ in heaven, jadi aku fikir kalau aku boeh cemerlang bulan ni punya test dan boleh ikut jadual belajar aku then hujung bulan aku beli la album tu.

err out of the box ke? err lupakan jela. budak2 boleh kut guna pakai idea ni.

*next*

Yui Light said...

Wahahahhaa comel ko lukis weih! >w< hahahahaha suke tengok wheeeee~ >o<

Oh, oh, oh....aku bagi tema angry birds!!! waka waka eh eh~!

Kan ko tere main game tu. Pas tu...pas tu...angry birds senang lukis. Pas tu...pastu...mesti ko dah ada gambaran awal nak buat pakai tema angry birds kan2? Dengan lastik besar tu...pastu2, burung2 byk2...atas wayar ke, atas rumah ke ape bangunan tu...hahahahhaa

Hoyeah hoyeah! Aku dapat idea ni time dalam bilik air ko tau? Nape idea mesti dtg time mandi? Hahhahaha