Tuesday, October 4, 2011

Checking Some Emails

Dah lebih kurang sebulan rupanya blog ni dah launch alamat email yang baru khusus untuk memudahkan para readers berinteraksi dengan lebih berkesan. Maybe lah dengan saluran ni lebih mudah untuk korang  menghantar sebarang soalan, komen, pendapat, cadangan atau sebarang info yang mungkin menarik perhatian  untuk dikongsi bersama.


Alamat emel tu telah diletakkan dibahagian atas sekali di bahagian sidebar blog untuk memudahkan pembaca melihatnya dengan lebih berkesan. This a good idea in my opinion I guess.

So after like a month officially announcing the emel address, it is about time to check it out and maybe replying some of the emel too. Maybe got some suggestion about interesting books, music or other special discount too? Haa! tu lah orang kata kebaikan berblogging. Banyak info boleh dapat dengan pantas.

Secara rakusnya pergi ke website Yahoo.


Terkesima sebentar sebab nampak muka heroin filem Twilight. What the hell is she doing this time sampai keluar depan page. Killed the curiosity by clicking the mail link. Ingat datang untuk check email bukan baca some random gossip!


Berhati-hati memasukkan email address dengan password. Tangan terketar-ketar sebab first time masuk email official blog. Klik 'Sign In'.


Crap!! Invalid password!! Tertekan Caps Lock ke? *gelabah sekejap*. *refreshing memories* *lepas nafas lega*. New email means new password. Duh!!!

Berhati-hati memasukkan password yang  baru. Baca Bismillah lepas tu klik Sign In.



*tunggu loading*


Berjaga Log in! Nampak something suspicious. Tapi hati mengatakan tidak. Maybe got some technical glitch or something. Klik button inbox.


I am really sad. =((



6 comments:

wanie said...

hahahaha okayyy. aku dah boleh agak pada awal awal entri ni :P


olololo :3

Fay said...

alololo siannya! XD

ayumiyoshida said...

haha cian anda ye..

tp aku dah agak je tak ada orang hantar bcox nowadays orang guna email for urusan rasmi je. social network dah banyak nak kongsi idea. lagi cepat, kut? cuma kelemahannya, penuh sampah kekadang tempat2 macam tu.

Kiheee said...

nanti kalau aku rajin aku hantar email kat ko.. kita xchange lagu. HAHAHA. kunun la x kenal.. hahaha mao?

-Incek Fik- said...

Secara jujurnya.. aku ter-attract dekat gambar last tu.

Serius, kenangan weh keropok Mi-Mi tu. Perisa udang kan?


Dulu harge dia soploh sen sebungkus.

Nostalgik!

WZulhilmi said...

terus ada 2 emel tau tak. LOL! Tp dr korang2 jugak lah. sngal betul.

btw keropok mimi itu 20 sen satu. harga dh naik tp berat still maintain. =(