Saturday, October 8, 2011

Spontaneous Sketch

Klik untuk tumbesaran melampau. Duhh!!

9 comments:

Lisa N.Yusof said...

ahahhahahaha, comel gil singapore statueee

ayumiyoshida said...

haha aku pun gian nak drive dan wey jom wey pergi karaoke kasi loose tension kahkah.

lagi satu, jom pergi singapore! aku serius *sambil check duit dalam akaun*

ayumiyoshida said...

haha aku pun gian nak drive dan wey jom wey pergi karaoke kasi loose tension kahkah.

lagi satu, jom pergi singapore! aku serius *sambil check duit dalam akaun*

napeace™ said...

Takoyaki !! Sedap sedap.
Ohh nak karaoke lagu Adele ea? haha jommm :p

Nesa Wazir said...

hehehe..kretip. jom karoke sesame ;D

WZ, sudi singgah blog nesa yg baru ni
http://nesawazir.blogspot.com/ :D

YOUsoF said...

Mana nak cari minuman starstruck tu ye?


Minat habis dengan Adele ek.. ;D

YOUsoF said...

*Dah lama kau tukar header baharu ni? Simple but NICE!

WZ said...

@ Lisa N.Yusof
mcm mermaid cacat pun ada. = ="

@ ayumiyoshida
ak pun serius weh!

@napeace™
sediakan mic sendiri ye. haha

@ Nesa Wazir
dh maju ek skrg ada 2 blog!!

@ YOUsoF
org pertama puji header! hahaha

Yui Light said...

Hahahhahaa...mesti ada sangkut makanan satu. LOL XD