Saturday, October 1, 2011

5 Random Things #7


#1 Oh ya guys! Pasal yang last entry tu, aku bukan dalam keadaan self depression state balik. Maybe semua pikir macam tu sebab ada gambar meds (panadol acti-fast to be precise) lepas tu semua mungkin ingat aku nak telan banyak-banyak meds tu sebab dah berputus asa dengan kehidupan sekarang. LOL! I am stronger than that you guys. Don't worry. But thanks for all the supportive comments. =))

I should put this one perhaps??  Makan aje pikirnya!

#2 Tahun ni punya PC fair memang rasanya paling banyak keluar duit. Sebab time nak balik bilik depan pegang 2 kotak, beg galas belakang kembung macam mengandung 7 bulan. Mana taknya printer ko hangkut, cooling pad, antivirus, external hard disk. Geek much?? *tolak spek hitam kanta tebal ke mata*

#3 


Adele dah released official MV untuk 'Someone Like You". This is my conclusion :

1) Adele dan warna hitam tak boleh dipisahkan.
2) Walaupun simple gila video buat dalam 2-3 shoot dekat Paris (I think) tapi at least makna di sampai dekat audience. Tak payah beriya nak buat set mahal-mahal bagai buat costume pelik lagi *cough* Gaga *cough* 
3) Adele boleh berjalan!!!! Ingatkan hanya duduk dekat bangku sahaja. CC: Rolling In The Deep.


#4 Terbeli, Ya TERbeli Sweater lagi harga RM39. Budget konon ko duduk negara 4 musim lah. Pffft~

#5 Aku memang teringin nak beli buku ni mainly becuase nak tahu macam mana hidup Perdana Menteri ni. Ni asyik tengok hidup seorang pembakar roti lah, pembuat kopi lah, artis lah. hahaha. Tapi the problem is harga dia RM100. Memang tengok dari luar kaca je lah. hahaha. Desperate much?


And also I found this book at the popular section.


Best ke? Kalau banyak part cinta tak pelah. hahaha. 

7 comments:

Kiheee said...

contengan jalanan tak ada cita cinta langsung! at all.. kalau ada part lelaki+perempuan pon between two strangers, talking.. that's all. part cinta pada yang Satu tu ada, of course. =D

tapi adik aku kata bosan, well its contengan jalanan! dia banyak ckp pasal life.. change.. hlovate it is!

p/s: ak pon nak kena beli antivirus juggak.. apa yang bagus eh?

napeace™ said...

PC Fair kat mana?

Umie Artoqiemie said...

perghh mahal gila. maybe dalam buku tu ohsem ^O^

Fay said...

contengan jalanan best! don't worry takde2 cinta-cinta ni except cinta pada yg Satu bak kata kiheee. :)

Yui Light said...

1. Cayok2 dude! =D
1.2 Lama gila dah tak makan bende tu Q_Q

2. Wahhh banyak nya beli!

3. Adele!!!!! >w< Vocal mantap gilak!

5. Rajin ko baca buku2 camtu ek? Aku tak rajin langsung. Hahahahaa
5.1 Pergh! hlovate! Susah gila nak carik buku tu kat sini...agagagaaaaa!

ayumiyoshida said...

no cinta2 la CJ dun worry. tp aku pun hold dulu baca buku. is not bcuz tak best tp sbb aku xmau hanyut tak buat kerja lain duk layan CJ lol *hanyut layan variety shows blabla tak takut pulak.*

dan aku pun teringin nak baca buku Dr.M tu cuma aku takut bosan je. nanti tak terbaca hahah.

WZulhilmi said...

Now aku excited nk beli sbb takde cinta2. hahaha. next thing to buy list. =)

-napeace
PC fair tu dekat Uni ak. =)