Wednesday, September 28, 2011

Wordless Wednesday [11] Sekarang Dah Boleh Sedut Semua Cerita!!! Wahahaha.


10 comments:

YOUsoF said...

Waah.. Dapat cerita best, jangan lupa kongsi sama kami.. ;D

Rtp Farra Arisha said...

sedut cerita mengenai apa? :)

-Incek Fik- said...

Bila dah sedut, jangan kedekut nak kongsi, nanti muka jadi berkedut.



*kau sedut cerita, aku dalam usaha nak sedut lemak.

Oh!....

Heidi Shafiq said...

cantik beb.. :)

Fay said...

fuyyyyooooooooooooooooo!

YuiLight said...

Ni mesti hang rembat kat pc fair semalam kan? ahahhahaha =p

Problem trying to accept yourself eh? Aku pon ade jugak masalah tu...huhuu >.< Banyak la emoticon ayam hang...hahahahhah xD

Umie Artoqiemie said...

beg duit kau ke tu? hahaha..

Kiheee said...

Jangan lupa RM tao! HAHAHA

ayumiyoshida said...

semat giler dia punya external bercover lagi!

WZulhilmi said...

ini adalah fesyen yg latest untuk pouch external ok. =P.