Monday, September 5, 2011

Salam Raya (Edisi Ais Krim Potong)



Konon-konon nak buat Wordless Wednesday tapi baru perasan hari ni hari Isnin!! Chit! Rosak plan nak buat entry pemalas tempek satu gambar lepas tu kome pikir ler sendiri maksud dia. Kah kah kah. Dasar pemalas sungguh laaa budak ni. Dah ler lama tak hapdate bagai.

Well, well sebab aku tengok mostly blogger sekarang ramai tengah up buat entry raya. Aku nak buat, tapi  macam tak molek lah sebab satu keping hapak gambar pun tak hambik. Padahal raya dah seminggu lepas dah. Tak dapat ler korang nak tengok gambar selca (Self Camera) aku pakai baju melayu. Konon budget camwhore. Padahal letak gambar sendiri pun jarang-jarang.

This ais krim you can get 8 pieces in one pack dekat supermarket berdekatan anda. Jenama King's. Cari dekat freezer bukan tempat sayur.
Yang paling shocking sekali gambar ketupat, rendang, lemang kuih muih pun tak ada! Memang sakan sungguh ler raya tak ingat blog. lol. Ok, ok for the serius part.

*Bayangkan ada gambar aku tengah pakai baju melayu teluk belanga warna hijau muda tengah buat 'peace ' tepi pelita*

Saya nak ucap Selamat Hari Raya kepada semua! Moga-moga next year makin bertambah kad raya! Maaf Zahir dan Batin. 

- To BFF (Blogger Best Friends) sorry tak melawat blog anda for a week. You know why. Dah bebel dekat twitter sebelum ni.
- To all friends yang sent mesej raya tapi satu haram pun aku tak balas. Sorry for being so arrogant. Something bother me up from replying back those wishes. 
- To all readers (kalau ada) sorry for not updating this blog regularly. Wish can update twice a day. Tapi routine hidup sama aje tetiap hari. There's nothing much happened. Except berat yang makin hari makin bertambah. kah kah kah.

Kosong-kosong ok? *wink*

7 comments:

'Izzati said...

baju raya ko hijau jugak ke? sehhh aku pon. pastu bila aku jenjalan p tesco tengah hari raya beli ayam, tengok2 berderet manusia pakai hijau. sehhh rasa tak istimewa sungguh..

conclusionnya; trend raya kali ni ialah warna ijau. hahaha

wanie said...

pergi masuk bilik tuko baju melayu dan snap gambar raya kau sekarang jugakkkk! kikiki


psstt. aku pun tak reply sms raya dari kengkawan haha malas laaaa

Liyana Aziz said...

x nak bayangkan!!! upload skang jugak! grrrr

eskem potong.. lama dah x makan...

salam lebaran... maaf zahir batin

Umie Artoqiemie said...

aku nak bayangkan kau pakai baju melayu.. ntah kenapa tetiba kluar gambar osama.. acane ni?

WZulhilmi said...

@'Izzati
eh ko pun suka g Tesco ek lately nih? hahaha. =P.

@wanie
kah kah tebiat sungguh ler buat cam gitu. Semata nk gambar sekepin siap pakai full set baju melayu.

@ Liyana Aziz
Haaa! ni lagi sorang. lol.

@ Umie Artoqiemie
dlm berbillion-billion orang dkeat muka bumi ni lah kan... APSAL OSAMA YG Ko PIKIR!!! grrr

YOUsoF said...

Lama dah aku serikan 'jaringan' ita 0-0.. ;D


Kebetulan tahun ni aku pakai baju melayu hijau muda (tu pun baju 3 tahun lepas kalau tak silap).


Tak pernah lagi aku terjumpa aiskrim potong tu. Jakun sikit la.. ;D

-Incek Fik- said...

Weh! Rindu dengan hang. Apatah lagi nak baca blog hang ni. Dua kali kuasa tiga kerinduannya hahahaa..


Pergh! Lama giler tak makan aiskrim potong huhuu.. Nostalgik kot! 20 sen sebatang.. itu tyme aku kecik² dulu laa..


Errr.. rasanya tak terlambat lagi nak wish-kan hang SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI...