Friday, September 9, 2011

Day 6 - A Song That Makes You Fall Asleep

Perghhh!! Tup tap tup tap. Rupa-rupanya dah 4 bulan aku dok mengangkang kat rumah tak buat apa-apa weh! Tengok-tengok next week kelas dah start. Eksaitednyaaaa!! *Reversed Psychology*. Lepas tu baru teringat dalam 4 bulan ni apa pun benda bermenafaat pun tak buat. Selain dok ulang-ulang makan 5++ kali sehari konon-konon tengah jalani PLKN di siang hari. Tapi ada satu lah perkara yang boleh dibangga. Teng  teneng! Dapat P utk kenderaan beroda 4. See? 4 bulan, Beroda 4? Kebetulan apa? = ="

Sekali lepas tengok blog, 14 Song Challenge pun tak selesaikan lagi. Padahal start Bulan June. Ya Bulan JUNE. *bergema* Sekarang baru dekat hari ke-enam. Sedih sungguh lah. Tapi tak pe lah better late than never. Basically kali ni dia nak lagu yang kalau dengo je terus terlelap. For me idak ler wujud lagu macam tu. Macam bila ko dengo aje automatik tetido. Mustahil sungguh lah. Lain lah kalau dia tulis 'A Song That Makes You Fell Sleepy'. Haaa! Yang ni banyak. 

Contohnya kalau dengo mulalah kelauar petanda-petanda awal macam mata jadi separa tertutup lepas tu kepala berpusing 360 darjah secara gerak slow motion.

Contohnya :



Kroghhhhh~~~~!!

6 comments:

Umie Artoqiemie said...

kau okay tak ni?

YuiLight said...

Lohhh...susan boyle tu buat aku meremang bulu roma tahu? Xdpt tido! hahahahahaha =p

wanie said...

yor tays iz so oldis. kikiki mai bulu roma will meremang if ai lisen tu dis susan boyle O.o

ayumiyoshida said...

lepas ni kau boleh panggil dia nyanyi lullaby kat kau bila kau tak boleh tido hokeh? haha

WZulhilmi said...

apsal smua bulu roma meremang tp aku dengo rasa mcm makcik opera nyanyi?

YOUsoF said...

Kehkeh.. 30 saat pertama je aku boleh layan. ;D