Sunday, September 25, 2011

5 Random Things #6

Rasanya baru tulis benda random-random ni. Dah nak kena tulis balik dah and for you guys information 5 Random things ni aku selalu tulis waktu weekend je. Tak kisah Sabtu ke Ahad. Kengkadang kalau tak de idea hari Jumaat. Maknanya dah masuk seminggu lah sejak entry yang lepas! Kalau check-check balik ada lah 2-3 selang entry antara entry ni dengan edisi minggu lepas. Gila ko pemalas nak hapdate. So here we goes again!

#1 Kepingin gila nak ke Pesta Konvo. Bukan apa, nak tengok makanan apa yang dijual. LOL! So disebabkan tak de kenderaan or takde orang nak ajak pergi sekali memang terbengkalai lah hajat nak ke sana. #antisosial. Owh aku dengar lah kan, Heliza and some other guy yang aku dah lupa nama dia (which is not popular I guess) perform dekat sana. Wait! Heliza tu penyanyi ke? #noob

#2 Dah jatuh cinta dengan Instagram. Instagram ni satu apps which is people from all around the world boleh share pics. Semua lawa-lawa. Contoh macam..

 ellyhome. Semua gambar kucing dia comel gilaa tahu!

alesa. Dia ni suka amik gambar pemandangan.  Which awesome!
 Silly_Human. Ni kreatip sebab guna figurine as model.
from Wzulhilmi01.  Ni pun lawaaa! okbai T__T

#3 Terjebak kambali dekat game di Facebook!! Bukan Farmville bukan! Bosan dah eh dok menanam jagung bagai, Tengok pun dah rimas. Do want to plant a Blueberry??? duh!!! So the next mangsa yang terbaru ialah.

The Sims Social! (which is suitable for #antisosial out there!)
Currently at number 2. Yang lain sila usaha lagi kalau nak potong. =P
Tobat lah tobat WZ. Asyik main game aje!!

#4 Sejak minum Brands ni kan, kalau tak poop 2 kali di waktu pagi memang tak sah! Banyak sangat ke toksin dalam badan nih?

#5 Munchy's is not Haramm lah!! Click HERE if you still want to believe those nasty rumour.

My feveret products at this moment. 

8 comments:

Fay said...

1. aku x dpt gi pesta konvo sebab proposal.
2.takde iphone/ipod nak guna instagram. kbai
*comel spongebob. ;P*
3.simsocial aku dihentikan buat sementara waktu sebab aku nak bersosial di dunia nyata. eh? tak nak siapkan proposal jugak *pengsan*
4. tanda banyak toksin tu.
5. sape cakap muchys haram lagi aku ketuk kepala dia guna tukul. bodoh. *tercarut sebab aku suka munchys*

sekian. kbai!

ain revival said...

teringin nak jual makanan dekat pesta konvo..kayo den kalu proposal den menjadi..hahaha

Umie Artoqiemie said...

bilalah app instagram ni boleh download kat pc an?

Kiheee said...

aku cari instagram utk bb tp hampeehhh tak ku temui. HAHAHA. Tapi kat ipod pulak, ipod aku tak da camera.. sungguh sedih. HAHAHA.

BTW, aku pya no. 1 dalam sims social. BANGGAAAAA! HAHAHA

tapi lepas ni ko pasti no. 1 sbb aku dah malas dh nak men.

wanie said...

yeayyyy!! brands prune menjadik!^^ kalo aku satu uni dgn ko, memang aku tarik ko p pesta konvo! :P

ayumiyoshida said...

1. aku ingat aku akan giler tgk makananvkat pesta convo, sekali aku peri borong kain cotton haha.

2.haha aku suka gak menda instagram ni, boleh make up kualiti ipod yang huduh.

3.segala macam game diblock di usm. jadi aku tak bley main menda alah sims ni.

4. brands tu apa?

5.aku x penah dgr pun pasal org kata haram. kenapa nk kata haram pulak?

YuiLight said...

tak habis dgn makanan...hahaa xD Aku pun suke gile munchy's tu..especially munchy's music. Org ckp tu haram dulu...saba je lah...grrr...

WZulhilmi said...

LOL at the emotional Fay pasal Munchy's

and yes about the munchy's thigy. sbb ramai dok sebar kata Jakim buat spot check dekat kilang diorang jumpa botal arak. tapi semua tu rumors je.

Brands tu Pati Brands. Boleh gugel image klu nk tahu lebih lanjut.