Saturday, September 17, 2011

5 Random Things #5

**Sepatutnya entry ni mula taip pada pukul 5 petang waktu tempatan di Malaysia. Tapi apakan daya pukul 8 setengah malam baru start. Tak tau lah macam mana boleh jadik sampai macam ni. Kadang-kadang sedih jugak fikir selalunya yang dirancang mesti tak jadi. Apakah ada hikmah disebalik semua ini?. Ok fine, aku tertido. Pffft.

#1 Finally, finally selepas menunggu hampir setahun (Siap buat 2 entry berkaitan dengannya. You see how I'm craving for this thing). Remember this two entries?


Peluang nak merasa Macaron akhirnya tercapai weh! Can I says it one more time? Macaron ya Macaron! Muahahaha.

Jangan tanya kenapa ada 3 tompok putih. Bukan 4, 5 atau 6.
This one bukan officially dapat dari kedai Macarons. Pirates one lah I guess. Jumpa masa jalan-jalan tapau makan. Bila dah jumpa apa lagi beli lah. Gila ko tak beli. Lepas bebel macam nak mati dekat blog teringin nak makan benda ni lepas dah jumpa depan mata ko tak nak beli? Very bad moves guys, very bad! Tengok rupa saiz pun lebih kurang sama, harga pun boleh tahan mahalnya. Mesti rasa dia pun sama kan?. Kalau ada beza pun maybe sikit-sikit lah (sedapkan hati).

And the taste was super extreme mamamiya delicious. I love it!! 5 more please.

#2 My latest favourite quote.


'You Mad? Stay Mad.'

#3 Well, benda ni dah tunjuk dekat Twitter. Tapi rasanya apa salahnya kalau nak mengabdikannya pulak dekat blog sikit? More to like riak. duhh!

Ehem! ehem Perfect 3 stars untuk AngryBirds Season tajuk Summer Pignic. You guys can call me Angrybirds Guru for right now. Kah kah kah.
Dangggg!!!! = ="


#4 Rasanya nak state sampai 5 perkara ni macam makin lama makin susah la pulak. Almaklum lah my life is sooo not interesting like you guys. Pergi sana, pergi sini. Holiday sana, holiday sini. beli itu beli ini. Ni nak pergi Singapore yang dekat gila tu pun payah benoo. Apakah motif tulis no empat ini???

#5 I missed driving a car. =((((

10 comments:

Fay said...

who says u don't have interesting life? haha. interesting jugak nih. :)

wanie said...

kemainnn suka guna gif are you mad ni kat aku kannn? hahaha ololo aku pun sama jugak dgn ko. life depan lappy je. selain itu, buat keje rumah.

takpe lah kite takde pegi jenjalan memana, asalkan kite tak sakitkan hati org lain kan? hihi

**yu no wat ai min :P

ayumiyoshida said...

haha, yg no 4 paling tak tahan. aku pun life bosan jugak lagi2 bila da balik campus ni. haha, tp aku rasa life ko lagi seronok kut. banyak je bahanupdate blog. kehkeh.

so tahniah untuk macaron. later aku nak try jugak la. then, WEY! aku mmg give up la kalau masuk angrybird ni. tak pernah pass. haha

p/s: dulu giler takut nak blaja kereta ekarang ketaigh pulsk eh? haha

-Incek Fik- said...

Aku sampai sekarang masih mengidam nak makan macaron..

Oh! Rasa cam ketinggalan arus kemodenasisasi dalam bab-bab makanan.

dayu_myself said...

best ke macarons tu..
pergh..aku tak pernh rasa..
mcam tringin la plak kan nk mrase..
ngeh333
dok johor ae??
sme ar...
singapore pun tak jejak...
erghhh...
so sadd....
dpt tengok dri sbrang laut je..
ape kejadah..erghhh

Nesa Wazir said...

oh my..angry bird nesa stuck kat no 13..uwaaa!

Umie Artoqiemie said...

macam la aku ni pernah pegi singapore jugak an? same la nasib kita tu? e’eh, makanan ade pirates jugak eh? baru tau dari kau wehh..

YOUsoF said...

Jangankan Macaron Ori, yang cetak rompak ada 3 tompok putih tu pun aku tak pernah rasa..

Fuhh hebak mu hebak.. Lamaaaa dah aku tak main game burung marah warna merah tu...

YuiLight said...

U MAD?

Hahhahahahaa

Aku pon belum pernah makan Macarons D:

Angry birds tu aku salute laa...hahahaha

Life ko aku rasa interesting jugak weih... :3

Aku xde lesen nak bawak kete.... T^T

*Dah lama dah aku bc entri ko ni tp sengaja aku xkomen awal...kahkahkah XD

WZulhilmi said...

Macarons is just plain awesome. Just buy it. you won't regret. Tapi mahal lahh. =(((