Tuesday, July 5, 2011

Makanan/Minuman Yang Perlu Dirasa Oleh Tuntas Lidah (Edisi Julai)

24 comments:

wanie said...

mana nak cari macaron yg ade shining2 macam tuuu T___T aku dh prnah try macaron. hihi manisss. dan rasa nak lagii. omnomnom

Raji and Yeen said...

deyyy kek lapis sarawak tu kalerful gle owh hahah

'Izzati said...

ramai orang teringin macaron tapi ak dengaq manis gilakk.. so mcm membantutkan selera ak.. haha.. tapi ada buka French Kisses Patisserie kat sp.. so aku mahu try.. hahaha

WZulhilmi said...

@ wanie
wahhh. jelesnya kau. aku dr awal tahun mengidam benda tu tak dpt2. =(

@ Raji and Yeen
mmg pesyen dia mcm tu. warna warni.

@ 'Izzati
try dulu. nanti org tanya ko boleh lah bermegah kata dh rasa. lol

cEro said...

dari dulu..yup! dari dulu lagi aku mencari tapi tak pernah ada kesempatan memasuki perut aku...

uuuwaaaaaa!!!!

ayumiyoshida said...

macaron tu dari dulu aku nak tau rasanya. kebulur perut aku tengok. sekali gambar je indah, rasa tak seberapa pulak. haha

Nesa Wazir said...

no 1 ngan no 3 pliss XD

ain revival said...

nak no 3..nak makan tapi xde pluang lg..bajet bz jep~AHHAAHA

zie_ira said...

teringin nak rase macaron tuh,,sedap ke erk,,? hoho

namaakulynn said...

dtg terjah dari blog raji.memang ohsem la blog ni.dah siap terjah twitter skali.haha

Aujinz said...

nak GCB.. belum berkesempatan lagi.. koh koh koh

ABU said...

makaro aku tak pernah rasa lagi huhuhu

btw,abu singgah drpd blog raji..

syAzAnA said...

okayyy. ttbe rasa lapar. -.-'

#7 Wordless Wednesday!

cantekk said...

aku nk GCB!!!!

*aku pon singgah dpd blog si raji tu..

Elie Lily said...

peh! kirim kek lapis sarawak ke umah elie satu! :p

Faraa Eiman's said...

ko mbuat nafsu mkan aku btmbh !
ohh man !
dah la tgh puase =='

WZulhilmi said...

@ cEro
yang mana satu ko cari??

@ ayumiyoshida
org kata memanis gegila. tp tak tau lah betui ke tak.

@ Nesa Wazir
ok semuanya 30.50 shj. nak mkn sini ke bungkus? LOL!

@ ain revival
WAJIB MAKAN!! cepat weh nanti klu lmbt rugi. sbb yg ni limited time

@ zie_ira
Entah lah. smpai skrg tertanya2 rasa dia mcm mana. T__T

@namaakulynn
syabas bette. LOL!

@Aujinz
try ler. tak rugi. beli kombo dpt mcshaker. btw yg koh koh koh tu batuk ke?

@ ABU
Makaro idak lah wujud. tapi macaron ada. ekekekek

@ syAzAnA
well semua kata mcm tu lepas masuk blog nih. mcm curse pulak. = ="

@ cantekk
welcome welcome!^^

@ Elie Lily
eh ko kan dh siap2 pakai kasut tu kan kat entry #ww. Apa kata dtg sini je. Miahaha

@Faraa Eiman's
pergi jelah bukak puasa. esok je ganti. *Hasutan*

Lisa N.Yusof said...

haa, ko nak kek lapis sebab ko tgok WHI hari tuh eh>

maCy said...

oh maiii.. ur so rajen~

[sutera kasih] said...

belum pernah try macaron :(

WZulhilmi said...

@ Lisa N.Yusof
tau tak after aku publish entry nih secara kebetulan WHI tyg pasal kek sarawak. lawak pulak rasanya

@ maCy
rajin kan amalan yg mulia. lol

@ [sutera kasih]
same goes with me. dh 5 bulan mengidam.

d_LA said...

nak yg no.2 dan no.3 yer..hehe..macaron cam manis sgt try aritu..huhu

WZulhilmi said...

@ d_LA
dh try? T__T

Aujinz said...

koh koh koh tue gelak gaya urban..koh koh koh..

Urban la sangat..