Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday [7] Minum Petang!

16 comments:

wanie said...

ehh nampak semut kat tepi tu big apple tu! ehh each a cup tu takde bubble!

ekekekeke :P

Umie Artoqiemie said...

dah agak, dah agak.
kau dalam seminggu x post psai makanan meme alergic.

lapaq aku tengok. cess.

Nesa Wazir said...

hoho..so yummy XD

'Izzati said...

yang ni la yang smalm ko semangat selamatkan dari serangan semut tu? haha.

YOUsoF said...

Aku mintak yang paling kanan...



lepastu yang tengah sikit...




mintak sekali la air tu... ;D

cEro said...

big apple ade kotak utk 2 ek???
aku slalu beli yg 3 punya, deng!!

WZulhilmi said...

@ wanie
ni aku tgkp gambo sebelum kejadian semut tu lah. Hahaha

@ Umie Artoqiemie
ko nak?? *sambil kunyah donut* ekekek

@ Nesa Wazir
XD

@YOUsoF
Mcm semua je ko nak amik? LOL!

@ cEro
adalah! Kan dh bazir beli 3. Rugi RM2.50 *padahal aku pun baru tau*

Ezay Hadry said...

yang orea tu fav..hehe say cheese pom..yang tu coolblog kan? *matiler tak kenal* ekeke

ain.alias said...

nyum! nyum!

Raji and Yeen said...

huhuhuhu.semua donut y aku sker tuh..hukhukhuk,..camner nih,ak rser cam meleleh jer air liur nih..huahuahua..nkkkkkkkk

Nana said...

belanja donut satu. ;p

ABU said...

big apple?! wah sedapnya...

YOUsoF said...

Hehehe.. orang kata tak baik membazir rezeki yang terhidang di depan mata.. ;D

YOUsoF said...

*Psst Zul.. tak teringin buat sticker ke kartun ko tu.. macam comel je kalau dah jadi.. ;D

WZulhilmi said...

@ Ezay Hadry
yg tu bukan Coolblog. Tapi Each A Cup. haha

@ ain.alias
nyum nyum is nnot enough patutnya. nyum nyum yummylicoius.

@ Raji and Yeen
kat SANA tak jual ke? haha

@ Nana
Amiklah! (if u can. Muahaha). Eh klu ada dekat aku belanja lah. Tp dh duduk jauh benooooooo.

@ ABU
ABU! Ko tulis Big Apples sedanya shj! Patutnya tulis pjg lagi. LOL!

@YOUsoF
hurmm. mcm mana nk buatkan ia jadi sticker? *noob*

ayumiyoshida said...

itu donat epal besar yang baru bukak tu ke? ekekeke. best ke?